Pompe Grundfos: istorie si aplicatii

Pentru operatiuni complexe, pompele Grundfos sunt alegerea principala in intreaga lume. Nu este o surpriza, deoarece Grundfos este cel mai mare producator de pompe la nivel mondial. Baza lor de origine este in Danemarca, dar acum au peste 18.000 de angajati la nivel global. In fiecare an, acestia produc mai mult de 12 milioane de pompe Grundfos.

Ei si-au construit reputatia pentru pompele de circulatie, pompele centrifuge si pompele submersibile. De asemenea, produc motoare electrice, atat pentru pompele altor companii, cat si in mod independent. Sunt, de asemenea, un producator de ultima generatie de electronice si comenzi pentru pompe si sisteme conexe.

Pompe Grundfos: Aplicatii

Pompele Grundfos au o multitudine de aplicatii, dar in Romania sunt utilizate in principal in industria miniera, a gazelor si a petrolului. Pe langa acestea, mai intalnit pompe pentru ape uzate, aspirare, dozare si deshidratare.

Pompele de circulatie Grundfos sunt extrem de populare pentru aerul conditionat, ventilatie si incalzire in cladiri de birouri, hoteluri si operatiuni similare. Ele sunt, de asemenea, utilizate pentru intretinerea plantelor in sectorul industrial. Pompele Grundfos pot fi gasite in multe produse OEM. Ele sunt, de asemenea, utilizate pentru canalizare, alimentare cu apa municipala, irigatii si sere.

Pentru a-si mentine pozitia de lider, Grundfos pune un mare accent pe cercetarea orientata spre client in mod constant. Clientii sunt consultati atunci cand sunt produse noi in dezvoltare sau atunci cand produsele consacrate sunt imbunatatite. Grundfos este unic prin faptul ca firma reinvesteste un procent ridicat din profiturile lor in cercetare si dezvoltare. Acest lucru ii ajuta sa ramana constant inaintea curbei.

Pompele de circulatie Grundfos sunt disponibile intr-o gama larga de materiale si configuratii pentru a satisface majoritatea nevoilor. Sunt potrivite pentru incalzire, racire si recirculare a apei calde in cladiri rezidentiale si comerciale. Compania ofera o gama completa de pompe Grundfos pentru circularea apei calde de la cazan la dispozitive de incalzire. Optiunile eficiente din punct de vedere energetic au un motor cu magnet permanent capabil sa economiseasca pana la 80% din consumul de energie in comparatie cu circulatoarele conventionale.

Autor: Expert-Online
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.