Pompe Grundfos Magna3, pompe de circulatie inteligente

Daca iti era dor de inca un articol cu pompe de circulatie, iata-l. 🙂 Azi vorbim despre pompe Grundfos Magna3, pompe de apa de inalta eficienta, ideale in aplicatii comerciale, in cladirile mari, cu precadere in scoli, spitale, crese sau gradinite, hoteluri etc.

O pompa de circulatie Grundfos Magna 3 este perfecta pentru instalatiile de aer conditionat, incalzire, racire, termoficare si recirculare apa calda menajera. Am mai vorbit eu despre pompele de circulatie care pot fi folosite si ca pompe de recirculare.

AUTOADAPT si FLOWADAPT pentru un control automat al sistemului

Nu mai mira pe nimeni sistemele integrate si functiile din ce in ce mai inteligente ale pompelor de apa. Pompele de apa Grundfos Magna3 sunt atat de „hi tech” incat functioneaza independent, alternativ sau in cascada. Sunt gestionate printr-o aplicatie mobila, Grundfos GO Remote, care poate fi instalata pe orice dispozitiv fix sau mobil.

Poti foarte simplu de pe un telefon sa setezi si sa monitorizezi functiile pompelor de circulatie Grundfos Magna3 pentru a obtine o economie semnifcativa de energie si un control al managementului cladirii eficient.

Mai vrei inca un beneficiu major? Functioneaza foarte mult timp fara interventie sau nevoia unei servisari.

Grundfos Magna3, pompa de circulatie pentru HVAC

Iata o pompa care face ca un sistem HVAC (Incalzire, Ventilatie si Aer Conditionat) sa functioneze cu un consum de energie redus oferind in acelasi timp performante deosebite. Magna3 reduce costurile de exploatare zilnica, fara interventii de servisare sau de intretinere timp indelungat.

Altfel spus, Grundfos Magna3 este o pompa universala fiabila si adaptabila la toate cerintele sistemelor HVAC. Este o pompa de circulatie folosita in incalzire, racire si recircularea apei calde menajere.

Si daca tot suntem la capitolul pompe de circulatie Grundfos, iata inca un articole pe aceeasi tema, „Pompe Grundfos Alpha 2L, pompe de circulatie„.

Pompa de circulatie inteligenta cu control al presiunii

Pompa Grundfos Magna 3 este o pompa cu control constant al presiunii si temperaturii care se instaleaza rapid si otimizeaza instalatiile din cladirile comerciale. Usor de instalat, fara intretinere si cu interfata intuitiva este alegerea celor care urmaresc un confort sporit si economie de resurse.

Economii si fiabilitate inalta

Cei care si-au inbunatatit sistemele cu o pompa de circulatie Magna3 au raportat economii de energie de pana la 80%. Pompele se autoadapteaza la cerintele sistemului si pot fi gestionate din aplictie pentru un consum cat mai redus.

Nu trebuie sa ma crezi pe mine, pentru asta avem reprezentanti Grundfos in Romania, mai exact in Brasov. Ia legatura cu cei de la Instal Generation indiferent ca esti din Bucuresti, Cluj, Iasi sau Timisoara si optimizeaza-ti sistemele si consumul de energie. Cum? Intreaba un specialist.

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.