Pompe Grundfos – pompe de apa

Noi am mai vorbit de pompe de apa si solutiile fiabile pe care acestea le aduc pentru instalatii care functioneaza cu apa, fie ca sunt de incalzire, racire, presiune sau pentru extractia apei din rauri subterane.

Pompe de circulare a apei

Pentru circulatia apei calde sau reci, pentru transportul licidelor, revolutionarele pompe Grundfos reduc consumul de energie si functioneaza simplificand procesele si automatizand actiunile. Practic, functioneaza singure.

Pompe submersibile

Folosind materiale care nu sunt influentate de prezenta apei si tehnologii studiate si imbunatatite zeci de ani, Grundfos a reusit sa creeze pompe submersibile pentru diverse aplicatii, atat casnice cat si industriale.

Pompe de ridicare automata a apei

Denumite si statii de ridicare a apei, acestea pompeaza apele uzate catre cea mai apropiata conducta de scurgere. Gata de instalat, pompele de ridicare sunt solutii simple si la indemana oricui.

Pompe de apa pentru cresterea presiunii

Cand vine vorba de pompe de apa, Grundfos este fara egal. Vrei presiune constanta la fiecare robinet din casa indiferent de numarul de consumatori care foloseste apa in acelasi timp? Raspunsul este pompe Grundfos, mai exact pompe hidrofor Scala 2.

Pompe de apa economice

Economia de resurse este mereu in prim plan. Mai mult decat atat, exista pompe Grundfos pentru managementul cladirilor, pentru economii considerabile de apa, energie si bani. Pompele Grundfos Magna 3 sunt renumite eficienta si performanta in sisteme de incalzire sau racire.

Pompe de apa pentru urgente

Inundatiile nu sufera amanari, sunt situatii in care trebuie intervenit urgent. Pompele de apa pentru evacuarea apei pot salva situatii in gospodarii, in agricultura, in pasaje sau alte zone inudate.

Pompe de apa pentru uz casnic

Pompe de circulatie, pompe submersibile, hidrofoare, pompe pentru cresterea presiunii, pompe de ridicare, toate fac instalatiile din casa sa functioneze la parametri optimi si sa consume mai putin.

Pompe de apa industriale

Indiferent de aplicatie, pompele Grundfos pot fi configurate pentru orice tip de aplicatie industriala: extractie, pompare, circulatie, drenare etc. Rezista in orice mediu si pot fi personalizate pentru o eficienta maxima.

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.