Ridicarea presiunii apei domestice, solutii Grundfos

Viața la bloc nu a fost niciodată doar „lapte și miere”, căci dincolo de traiul care poate părea, la prima vedere, lipsit de neplăceri, conform studiilor de caz, mulți dintre noi ne-am confruntat cu disconfortul provocat la propriu, de „dușurile reci”. Prin urmare, lipsa presiunii apei de la robinet nu creează doar nervi, ci și avarii la circuitul de apă rece și de încălzire. Problema poate fi remediată cu pompe de apă marca Grundfos, speciale pentru ridicarea presiunii apei domestice.

Și oare în ce măsură conștientizăm efectele negative ale presiunii scăzute?
Specialiștii trag un semnal de alarmă și punctează o parte dintre ele, după cum urmează:
✔️dușuri aproape imposibile
✔️mașina de spălat nu mai funcționează în parametri
✔️lucruri banale, precum spălatul vaselor se vor transforma într- un calvar.

Dar cum orice „necaz” are o rezolvare, iată că Grundfos a gândit pompele pentru ridicarea presiunii apei domestice, compacte, autoamorsate, cu instalare și operare ușoară și control inteligent.

Calitatea superioară la fel ca tehnologia modernă le transformă în soluția all in one pentru creșterea nivelului de confort.

Pompe monofazate si sisteme hibride pentru apa calda si incalzire

Să reținem că pompele de apă cu presiune sunt esențiale pentru un sistem eficient și funcțional, de aceea este foarte important să te orientezi către un produs de calitate, rezistent și durabil. În plus, înainte de a alege echipamentul necesar în ridicarea presiunii apei domestice este indicat să iei în considerare toți factorii care conduc la scăderea presiunii. Discutăm aici despre țevi și filtre înfundate sau despre sistemul de scurgere.

În general, presiunea apei se situează între 3 și 5,5 bari, astfel că, orice presiune sub 3 bari este considerată scăzută. Sigur că acest indicator poate fi măsurat cu un manometru sau urmărit prin intermediul afișajelor de pe centrala electrică: totul ține de importanța pe care fiecare utilizator o acordă stării sale de bine.

Analizează gama de produse și alege soluția potrivită pentru tine și casa ta!

Autor: Expert-Online
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.