S-a deschis Park Arena Brasov, o baza sportiva privata

Park Arena este o baza sportiva privata situata in Brasov, ce ofera o varietate de facilitati pentru activitatile sportive, atat pentru copii, cat si pentru adulti. Acesta este un loc ideal pentru antrenamente, meciuri, competiții sau pur și simplu pentru a petrece timpul liber cu familia și prietenii pe unul din terenurile disponibile.

Park Arena, o baza sportiva privata in Brasov

Baza sportiva este echipata cu o sala acoperita moderna, cu o capacitate de 150 de spectatori. Sala dispune de suprafata de joc pentru sporturi precum fotbal, footsal, handbal, baschet sau volei, dar poate fi adaptata si pentru alte activitati, precum tenis de masa sau badminton. In plus, Park Arena dispune de un teren exterior pentru fotbal si alte sporturi care poate fi folosit si pentru evenimente in aer liber.

Fie ca sunteti un sportiv profesionist sau doar un amator pasionat de sport, baza sportiva privata din Brasov este locul perfect pentru a va imbunatati abilitatile si a va simti bine in acelasi timp. Baza sportiva privata din Brasov dispune de antrenori profesionisti si experimentati, care ofera cursuri de initiere si de perfectionare pentru toate varstele si nivelurile de abilitati. De asemenea, aici se pot organiza si evenimente private cu caracter sportiv, inclusiv turnee si cantonamente.

Dotari Park Arena Brasov

  • 4 vestiare
  • bai cu dusuri
  • loc de joaca pentru copii
  • restaurant
  • cazare 30 de locuri

Park Arena este o baza sportiva moderna si bine echipata.  Aceasta ofera o gama larga de facilitati pentru activitatile sportive. Indiferent de varsta sau nivelul de abilitati, baza sportiva privata din Brasov este un loc ideal pentru a va imbunatati performantele sportive sau pentru a va petrece timpul liber cu familia si prietenii. Totodata, Park Arena Brasov este locul ideal pentru competitii sportive.

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.