SDA continua si in acest sprijinirea comunitatii prin participarea la Maratonul Intersport 08.04. 2023

Cu mare bucurie și implicare, SDA – Servicii de Depozitare și Arhivare a participat la ediția a VIII-a a Maratonului Intersport, o competiție sportivă de alergare organizată în scop caritabil. Evenimentul a avut loc pe 8 aprilie 2023 și a fost un succes pentru întreaga comunitate.

Echipa noastră formată din angajați ai companiei, a alergat cu entuziasm pentru a sprijini această cauză nobilă. Evenimentul a adus împreună oameni de toate vârstele și din diferite medii, care au alergat pentru a sprijini cauzele umanitare.

Participarea noastră la acest eveniment important ne oferă o oportunitate unică de a ne implica și de a ne arăta solidaritatea față de comunitatea locală. Am fost mândri să ne alăturăm acestui eveniment care susține o cauză umanitară importantă și care are un impact pozitiv asupra societății în ansamblu. Credem în puterea exemplului și în faptele bune.

Maratonul Intersport 08.04. 2023

Maratonul Intersport este o competiție sportivă de alergare organizată în fiecare an în cadrul căreia participanții aleargă pentru a sprijini o cauză umanitară. În acest an, evenimentul a susținut o cauză caritabilă deosebit de importantă, oferind ajutor financiar pentru pacienții cu boli cronice și familiile acestora.

Participarea noastră la acest eveniment nu a fost doar o experiență sportivă, ci și o oportunitate de a ne implica în comunitatea locală și de a ne arăta solidaritatea față de cei care au nevoie de sprijin. Prin intermediul participării noastre la Maratonul Intersport, am dorit să inspirăm și să încurajăm alte companii să se implice în astfel de acțiuni și să sprijine comunitatea în diverse moduri.

Suntem convinși că prin astfel de acțiuni și implicare activă putem contribui cu toții la crearea unei lumi mai bune și mai echitabile pentru toți membrii comunității. Prin participarea noastră la acest eveniment important, ne-am arătat angajamentul față de valorile noastre și am reconfirmat importanța sprijinirii comunității și a acțiunilor caritabile.

Noi, SDA – Servicii de Depozitare și Arhivare, suntem mândri să sprijinim comunitatea și să ne implicăm activ în acțiunile de caritate și de susținere a cauzelor umanitare. Ne angajăm să continuăm să sprijinim astfel de evenimente și să inspirăm alte companii să facă același lucru.

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.