SDA – Servicii de Arhivare și Depozitare oferă servicii profesionale de arhivare la nivel național

O companie ce dorește abordarea sigură și flexibilă în ceea ce privește gestionarea documentelor, se va orienta întotdeauna către instituții ce oferă servicii profesionale de arhivare la nivel național. Spre exemplu, SDA – Servicii de Depozitare și Arhivare s-a remarcat pe piața de profil încă din 2007, când a inaugurat în Brașov primul depozit echipat la cel mai înalt nivel tehnologic și de securitate.

Profesionalismul, transparența sau orientarea către client sunt valori ce au contribuit la menținerea poziției de lider în domeniu, așa încât astăzi desfășoară activități în fluxuri bine concepute și monitorizate, în toate județele țării.

Și poate vă întrebați ce presupune colaborarea cu SDA – Servicii de Arhivare și Depozitare?

Iată, mai jos, în ce constă paleta de servicii profesionale de arhivare la nivel național:
Cu prioritate subliniez faptul că aceasta este autorizată de Arhivele Naționale pentru: păstrarea și conservarea documentelor, prestare de servicii arhivistice și prelucrarea arhivistică, legătorie și utilizarea actelor, restaurarea documentelor.

În plus, documentele sunt păstrate în spații avizate ce asigură:
📎temperatură și umiditate monitorizate permanent
📎infrastructură proiectată pentru a rezista la mișcările seismice cu magnitudine mare
📎sisteme de alarmă și pază
📎autorizație PSI pentru depozitare arhivă și certificări ISO: 9001, 14001, 27001, 45001.
📎personal instruit și autorizat periodic.

Atunci când se dorește relocarea arhivei în depozitele SDA – Servicii de Arhivare și Depozitare, materialul va fi clasificat folosind terminologia companiei clientului, cu vizibilitate optimă asupra inventarului organizației, în timp real, prin intermediul aplicației online.

Vasta experiență și costurile avantajoase sunt în egală măsură factori ce recomandă serviciile profesionale de arhivare la nivel național ale companiei anterior menționate.

În concluzie, colaborând cu SDA – Servicii de Depozitare și Arhivare, profesioniștii vor efectua transferul complet de muncă, luând în această manieră, povara de pe umerii clientului. Arhivarea se va face la cele mai înalte standarde, conform legislației în vigoare, garantând confidențialitate și fiabilitate.

E momentul să transferați cu succes toate sarcinile legate de arhivare care vă consumă timp, bani și energie!

Autor: Expert-Online
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.