Servicii medicale de top în cardiologie la Cluj Medical Center

Cu o reputație solidă și o echipă de specialiști extraordinară, Cluj Medical Center este alegerea de încredere pentru îngrijirea cardiologică în Cluj. Clinica oferă o gamă largă de servicii medicale de calitate pentru a asigura sănătatea inimii tale. Iată o privire asupra serviciilor disponibile:

 1. Consult inițial: Este un pas esențial pentru evaluarea stării tale de sănătate cardiacă. Medicul specialist va efectua o examinare detaliată și va discuta cu tine despre istoricul medical.
 2. Control cardiologic la trei luni: Pentru pacienții cu afecțiuni cardiace existente sau pentru cei care necesită urmărire regulată se recomandă control perodic.
 3. Control la o lună: Atunci când este cazul, medicul cardiolog poate recomanda control lunar, mai ales în afecțiunile grave..
 4. Referat medical: Document medical este elaborat de către specialist cu privire la starea ta de sănătate cardiacă.
 5. ECG : Programează-te la o investigație esențială pentru înregistrarea activității electrice a inimii.
 6. Test de efort : Îți recomand un test specializat pentru evaluarea capacității cardiace în timpul exercițiului fizic.
 7. Ecocardiografie Doppler:  O tehnică avansată de imagistică pentru evaluarea structurii și funcției inimii va fi relevantă pentru a descoperi dacă inima ta este în parametri optimi.
 8. Ecografie Doppler arterială membre inferioare / superioare: Este recomandată pentru evaluarea fluxului sanguin în arterele membrelor.
 9. Ecografie Doppler venoasă membre inferioare / superioare: Pentru evaluarea fluxului sanguin în venele membrelor, programează-te la ecografie.
 10. Ecografie Doppler artere carotide / vertebrale : Pentru evaluarea arterelor din zona gâtului ai la dispoziție acest tip de ecografie.
 11. Măsurare indice gleznă braț : Fă o evaluare a stării circulației sanguine în membre.
 12. Monitorizare Holter TA : Pentru înregistrarea tensiunii arteriale pe parcursul unei perioade de timp ți se montează un Holter TA .
 13. Monitorizare Holter ECG : Pentru înregistrarea activității electrice a inimii pe parcursul unei perioade de timp ți se montează un Holter EEG.
 14. Aviz preoperator (ECG, Ecocardiografie, Scor Lee): Pentru evaluarea riscurilor cardiace înainte de o intervenție chirurgicală este recomandat un control medical.
 15. Pachet Cardio CMC (Consult cardiologic, ECG, Ecodoppler cardiac): O evaluare comprehensivă a sănătății tale cardiace poate fi realizată în baza unui pachet medical extins.
 16. Pachet Cardio CMC Plus (Pachet Cardio CMC + Test de efort): Pentru o evaluare extinsă și testarea capacității cardiace, alege acest pachet medical.

La Cluj Medical Center, experții în cardiologie sunt gata să ofere îngrijire de cea mai înaltă calitate pentru sănătatea inimii tale. Pentru programări sau informații suplimentare, nu ezita să-i contactezi direct. Sănătatea ta cardiacă este o prioritate, și ai la dispoziție serviciile necesare pentru a o menține în cea mai bună formă posibilă.

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.