Studiu de caz: Transformarea spațiului comercial cu mobila parametrică de la InnDesign Mobilier din București

Amenajarea spațiilor comerciale în București este un proces complex care implică atât aspectul estetic, cât și funcționalitatea. InnDesign Mobilier, o firmă de amenajări interioare București cu tradiție, se remarcă prin utilizarea tehnologiei CNC și a designului parametric pentru a transforma spațiile comerciale în adevărate opere de artă. În acest studiu de caz, vom analiza un proiect real de amenajare interioară și, inclusiv cu mobilier parametric realizat de InnDesign Mobilier, evidențiind design-ul său unic și funcționalitatea excepțională.

Proiect de amenajare interioară București – Showroom de Modă

Context: Clientul, o boutique de modă de lux din centrul Bucureștiului, căuta să-și revigoreze aspectul spațiului comercial pentru a reflecta eleganța și exclusivitatea produselor sale. Au venit la InnDesign Mobilier cu cerința de a crea un ambient unic care să pună în valoare hainele și accesorii de designer pe care le comercializau.

Design parametric personalizat: Echipa InnDesign Mobilier a conceput un plan de design parametric personalizat care a transformat complet spațiul. Au creat un mobilier unic, cu forme curate și fluide, care se integrează armonios în încăpere. Aceasta a inclus rafturi modulare, mese și vitrine, toate realizate folosind tehnologia CNC și programele ARTCAM și POWERMILL.

firma anenajari Bucuresti

Estetică dincolo de așteptări: Placarea pereților cu panouri parametrice a adus o estetică inovatoare în showroom. Linii organice, curbe elegante și detaliile fine au transformat spațiul într-o adevărată operă de artă. Aceste elemente au creat o atmosferă luxuriantă și au sporit atractivitatea produselor expuse.

Funcționalitate și eficiență spațială: Un alt aspect crucial a fost funcționalitatea. Mobilierul a fost proiectat pentru a maximiza eficiența spațiului, permițând expunerea unui număr mai mare de produse. Fiecare element a fost plasat strategic pentru a crea un flux optim pentru clienți și pentru a evidenția colecțiile cheie.

Rezultate: Amenajarea spațiului comercial cu aspecte parametrice de la InnDesign Mobilier a dus la rezultate impresionante. Boutique-ul a înregistrat o creștere semnificativă a vânzărilor și a devenit destinația preferată pentru iubitorii de modă din București. Estetica deosebită și funcționalitatea excepțională au contribuit la o experiență de cumpărare de neuitat pentru clienți.

Acest studiu de caz demonstrează abilitatea InnDesign Mobilier de a transforma si amenaja spațiile comerciale prin utilizarea mobilierului parametric si a elementelor de design care spun o poveste. Design-ul unic, estetica inovatoare și funcționalitatea excepțională au dus la o transformare semnificativă și la creșterea afacerii clientului. InnDesign Mobilier rămâne în fruntea tendințelor ca firmă de amenajări interioare București, aducând mereu inovații în domeniul designului și producției de mobilier personalizat.

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.