Suport etichete preț – metodă de semnalizare a prețului

Conform părerii avizate a experților în domeniu, fiecare magazin are posibilitatea să evidențieze produsele într- un mod cât mai plăcut pentru cumpărător. Specificul afacerii determină și metoda de semnalizare a prețului, astfel că, pentru un design plăcut, dar și pentru a proteja eticheta se recomandă utilizarea unui suport etichete preț.

Și dacă în supermarketuri sunt întâlnite șinele pentru preț, iar în vitrinele cu preparate regăsim suporturile cu ac pentru infigere, acest fapt se datorează unei evaluări detaliate, în urma căreia managementul s-a orientat către accesoriile potrivite locației. În mod evident, atenția s-a îndreptat către consumator, în ideea de a-i oferi o experiență memorabilă la cumpărături.

În lumea accesoriilor comercializate de compania RMS (Retail & Management Solutions) descoperim o varietate de sisteme suport etichete preț, transparente, colorate, din plastic sau PVC, scoase în evidență grație etichetelor PVC ori a markerelor lichide cu cretă.

Fie că ai o băcănie, o măcelărie, o cofetărie, o patiserie, sau un magazin de legume-fructe, intră pe accesorii-magazine.ro și bucură-te de selecția de soluții suport etichete preț. Accesorii precum: suport preț mezeluri, suport preț brânzeturi, suport preț fructe sau suport preț prăjituri îți vor face mai ușoară misiunea de a pune în lumină produsele, prețurile, ofertele sau orice aspect care contează pentru tine.

Ușor de utilizat și concepute pentru maximum de rezistență și eficiență, orice suport etichete preț ales beneficiază de calitate și preț competitiv. Magazine mai mici sau mai mari, chiar și mall-uri au făcut un pas în plus în dezvoltarea afacerii, achiziționând produse marca RMS: sisteme cu clemă, cu talpă sau cu țepușă, semnalizare la raft, etichete PVC și markere, sisteme cilindrice pentru mezeluri sau casete preț.

Nu uita: o prezentare impecabilă a produselor începe cu soluții eficiente de evidențiere la raft. În fond, felul în care magazinele decid să atragă atenția asupra mărfurilor comercializate, contează pentru consumator. Iar un client mulțumit întotdeauna recomandă!

Autor: Expert-Online
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.