Tamplarie PVC Brasov, cu cine si de ce?

Fie ca va renovati casa sau o construiti acum, ferestrele si usile sunt un factor critic in construirea casei dvs. Lumina trebuie sa intre in casa iar izolarea termica si fonica nu pot lipsi nici ele. In plus, odata cu progresele tehnologice din ultimele decenii, ferestrele, usile si imbinarile nu mai sunt create doar pentru acest scop. Astazi vorbim despre tamplarie PVC Brasov si avantajele acestor servicii.

Tamplaria acestui secol este proiectata pentru a oferi izolare fonica si termica, securitate, durabilitate si multe altele.

Cele mai bune beneficii tamplarie PVC Brasov sunt urmatoarele:

Intretinere minima.Spre deosebire de ferestrele vechi cu rame din lemn, cele din PVC nu trebuie inlocuite, lacuite sau lustruite. Se pot spala cu usurinta doar cu un burete sau o bucata de carpa cu apa si sapun.

Durabilitate ridicata. Ferestrele si usile din PVC sunt rezistente in mod natural la umiditate, poluare a aerului, mucegai si umiditate. Nu putrezesc, nu ruginesc, nu formeaza cute si nu sunt afectate de coroziune. Acest lucru face ca ferestrele si usile din PVC sa fie o alternativa pe termen lung la ramele din lemn.

Izolarea fonica. Atunci cand sunt utilizate impreuna cu geamurile cu geam dublu, ferestrele din PVC pot ajuta la reducerea zgomotului cu pana la 45 de decibeli sau aproape 80%. Acest lucru poate duce la un mediu de acasa mai linistit si mai linistit, departe de sunetele orasului.

Izolatie termica. PVC-ul este un izolator natural si are o conductivitate termica scazuta. Ferestrele si usile din PVC iti izoleaza casa, pastrand aerul etans in interiorul sistemului. Acest lucru duce la o dependenta mai mica de aparatele de aer conditionat si de incalzire pentru a regla temperatura. Prin urmare, ferestrele si usile din PVC economisesc energie si bani pe termen lung.

Sunt prietenoase cu mediul. PVC-ul este un material reciclabil care necesita mai putine resurse decat alternativele metalice. Are o durata de viata de 40-80 de ani si poate fi reciclat in placi, tevi si fitinguri comerciale, tevi sanitare, stalpi de ghidare si alte aplicatii.

Asa cum doriti. O firma buna cu servicii de tamplarie PVC Brasov va poate realzia la comanda materialele necesare conform specificatiilor si nevoilor. Acest lucru inseamna ca se potrivesc perfect in noua casa sau spatiu ce trebuie amenajat. O potrivire buna inseamna si risc scazut de aparitie a condensului sau altor probleme.

Autor: Expert-Online
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.