Unde aplici folii auto in Brasov? La ce pret?

Cred ca oricarei persoane care conduce i-a trecut cel putin o data prin minte ‘’sa-si tuneze’’ masina… Ei bine, si mie! Asa am ajuns eu sa caut aplicare folii auto Brasov, si asta e doar inceputul cosmetizarii masinii mele. 😉 Sa vedeti cum arata dupa ce a trecut si de capitolul colantari auto!

Imi amintesc acum multi multi ani 😀 cand am vazut prima data masini cu geamuri fumurii… mi s-a parut ceva demn de filmele cu spioni! Am aflat ulterior ca foliile auto nu sunt doar un moft si nu au doar un rol de infrumusetare ci chiar sunt utile, folia omologata RAR si de calitate cum au cei de la AGD Garage RBY asigura protective UV pana la 99.5% oferind confort chiar si persoanelor cu hipersensibilitati ale pielii.

Pe langa protectia UV un alt criteriu pentru care as alege aplicarea de folii auto ar fi intimitatea! Mi s-a intamplat odata sa am nevoie de intimitate ca de aer 😀 … imi amintesc cu amuzament de o dimineata de vara cand ajunsesem la mare prea devreme pentru a merge la cazare asa ca am profitat de timp si am mers pe plaja la Corbu…insa aveam nevoie de un loc ferit sa-mi pot pune costumul de baie. Nu va zic ce utile ar fi fost atunci aceste folii auto!!

Un alt lucru care-mi place si pentru care as merge la AGD Garage RBY din Brasov pentru aplicare folii auto ar fi siguranta pe care mi-o ofera geamurile fumurii, mai exact folia auto, in caz de spargere a geamului, folia retine cioburile deci o face sigura. Cand ai copiii pe bancheta din spate, iti doresti ceva mai mult decat siguranta, nu!? Nu incerci sa te folosesti de toate ‘’artificiile’’ pentru a-i aproteja?!

De cand am inceput sa studiez treaba asta cu aplicarea de folii auto, aflu tot mai multe avantaje, un altul ar fi ca nu dauneaza dezaburirii de pe luneta, din contra, o protejeaza, iar intretinerea acestora este facila, geamurile infoliate se pot spala cu orice solutie de spalat geamuri doar sa nu fie abrasive sau sa contina amoniac!

Daca te tenteaza si pe tine sa aplici folii pe geamurile masinii si vrei sa afli cat mai multe informatii pentru a lua decizia cea mai buna iti recomand sa iei legatura cu cei de la AGD Garage RBY unde o echipa profesionista iti pune la dispozitie serviciile de inalta calitate si la preturi atractive!

Autor: Expert-Online
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.