Unde folosim balustradele de sticla ?

Fiind extrem de versatile si usor de intretinut, frumoasele balustrade sticla sunt la mare cautare de cativa ani.

Senzatia de apropiere si totodata de spatiu este ceea ce majoritatea dintre noi cautam atunci cand vine vorba de alegerea balustrazii. Aceste balustrade sticla isi gasesc repede rolul, caci le intalnim din ce in ce mai des, spre exemplu, la scari. Fie ca discutam de scari interioare dar si exterioare, aceste balustrade sticla ne dau senzatia de fiecare data ca plutesc in jurul nostru.

Am inceput sa alegem balustrada de sticla in apartamente sau case micute caci ofera ideea de spatiu mai mare, comparativ cu balustradele traditionale.

Le putem folosi la balcoane si terase fara sa ne facem probleme de dimensiunea acestora. Avantajul este ca ne ofera o priveliste fara sa fie obturata de vreun element extern.

balustrade sticla slide-romania.ro

De cand asteptam sa mentionez piscinele, caci acest articol m-a dus in continuu cu gandul la infinity pool. Stiti acele piscine enorme cu sticla care securizeaza piscina si care ne da impresia ca este infinita ? Ei bine, da, datorita acestei balustrade sticla, ne putem bucura din plin de ea.

Intotdeauna aceste balustrade sticla au dat acel plus de siguranta, eleganta, spatiu si transparenta oricarui spatiu amenajat.

Balustrade din sticla securizata

Balustradele din sticla au fost vazute mereu ca o completare ale scarilor interioare sau de ce nu, inchiderea teraselor/ balcoanelor. Sunt vazute de asemenea ca fiind elemente decorative, moderne si mai ales de actualitate. Sticla poate avea orice aspect este pe placul vostru, fie ca discutam de sticla transparenta, fumurie, mata sau colorata, modernitatea pe care o cautam, ne este asigurata de aceasta.

Nu uita de faptul ca fiecare investitie inteligenta in casa ta, aduce un plus valoarea acesteia in viitor.

Daca doresti sa dai o nota fresh, spre exemplu, locuintei tale, acest tip de balustrada cu siguranta o sa ti-o ofere.

Autor: Expert-Online
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.