WC suspendat rimfree – igiena si confort in baie

Arhitectii si designerii opteaza din ce in ce mai mult pentru WC supendat rimfree si solutii de mobilier suspendat. Fie ca vorbim de designul la locul de munca, la hotel si chiar la toaleta rezidentiala, acest tip de mobilier este la mare cautare. Prezentam cateva motive pentru care ar trebui sa iei in considerare aceasta optiune.

WC suspendat rimfree – ECONOMIE SPATIU

Atasate de perete – rezultand in contact zero cu podeaua, ceramica de baie suspendata si mobilierul suspendat au rezervoare ascunse si cadre de instalare ascunse in spatele peretelui. Acest lucru rezulta intr-o proiectie spre exterior redusa. Optand pentru un WC suspendat rimfree sau mobilier suspendat, veti elimina dezordinea toaletelor conventionale care ocupa suprafata podelei si creati iluzia unei bai mai spatioase.

WC suspendat rimfree – IGIENA

Spre deosebire de optiunile de toaleta cu cuplare stransa si spate la perete, solutiile suspendate expun o suprafata mai mare de curatat. Deoarece nu exista piedestal, rezervor sau conducte expuse, este putin spatiu pentru acumularea germenilor sau a prafului. Acest lucru face dintr-un WC suspendat rimfree alegerea ideala pentru toaletele din holul hotelului si locurile de munca. Acesta este o alegere ideala si pentru locuintele rezidentiale.

WC suspendat rimfree – REZISTENTA SI DURABILITATE

Optiunile de toaleta si mobilier suspendate sunt construite pentru a dura. Contrar credintei populare, solutiile suspendate de perete pot rezista la o greutate de pana la 400 kg. Acesta este echivalentul unui urs polar matur. Odata instalat, un WC suspendat rimfree a fost proiectat inteligent pentru confort si durabilitate. Rezervorul poate fi accesat cu usurinta prin simpla indepartare a unei clapete, asigurand mentenanta fara probleme.

WC suspendat rimfree – IMBUNATARE ESTETICA

Daca doriti sa creati un design elegant si sofisticat, alegerea unei toalete suspendate sau a unui mobilier suspendat va oferi o solutie moderna, dar functionala. Toaletele suspendate vin intr-o gama larga de stiluri, de la rotunjite la patrate – cu optiuni pentru fiecare tip de proiect si buget.

WC suspendat rimfree – SUNET SANITAR REDUS

Optarea pentru o toaleta suspendata este o modalitate sigura de a reduce zgomotul sanitar in orice toaleta. Ridicarea toaletei de pe sol opreste zgomotul care circula direct de la vasul de toaleta la podea.

Autor: Expert-Online
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.