5 motive sa apelezi la un imprumut CAR

Avand nevoie de un imprumut m-am gandit sa iau in calcul si varianta celor de la CAR Rumentul Brasov. Matusa mea a lucrat 20 de ani la Rulmentul Brasov si tot ce si-a achizitionat prin casa a fost cu ajutorul imprumuturilor CAR.

Am inceput sa imi intreb cunoscutii daca au apelat la un imprumut de la CAR Rulmentul Brasov si am constat ca unii din ei s-au folosit de astfel de instrumente de creditare si au fost multumiti. Le-am facut o vizita si am ramas placut surprinsa. Iata mai jos si de ce.

Iata cele 5 motive pentru a apela la un imprumut CAR:

  1. Dobanzi mici

Afla ca dobanzile la creditul CAR Rulmentul Brasov pleaca de la 5.5% pe an. Este o dobanda mica si nu ai nici un fel de taxe de extra de platit (fara taxe de analiza dosar, fara asigurari de viata sau mai stiu ce alte taxe sau comisioane practicate in domeniu bancar).

2. Rapiditate

In 2-3 zile esti in posesia banilor de care ai nevoie fara a piede timp si a face drumuri in stanga si in dreapta. Ai nevoie de copie de buletin si adeverinta de la locul de munca. In functie de suma imprumutata, ai nevoie si de girati, de cele mai multe ori membrii familiei sunt cei care te sustin in astfel de momente.

3. Imprumuturi accesibile pensionarilor

CAR Rulmentul Brasov este locul ideal pentru ca un pensionar sa obtina un imrumut. Daca unui angajat ii este necesara adeverinta de venit de la locul de munca, pensionarul poate obtine un imprumut CAR pe baza cuponului de pensie.

4. Rate mici

Ratele sunt impartite astfel incat persoana care a apelet la un imprumut CAR Rulmentul Brasov sa nu faca un efort pentru a le plati, acestea sa nu constituie un motiv de stres sau dezechilibru in buget. Scopul CAR Rulmentul Brasov este se ajute, acesta este si motivul pentru care se numeste Casa de Ajutor Reciproc.

5. Mai multe tipuri de imprumuturi

Daca nu stii, iti spun eu ca pentru a beneficia un imprumut CAR ai nevoie de un fond social depus. Nu iti fa griji daca nu ai nici un astfel de fond, exista varianta de imprumut cu constituire de fond. Mai exista varianta imprumutului traditional cand poti imprumuta de 5 ori suma depusa ca fond sau imprumutul in limita fondului depus.

Comparativ cu o banca care are in spate un imperiu, CAR Rulmentul Brasov este o organizatie de mici dimensiuni, flexibila si care nu are ca scop imbogatirea din dobanzile practicate. Poate ca acesta ar trebui sa fie motivul principal al unui imprumut CAR.

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.