7 seturi de dus care iti transforma baia intr-un SPA

Nu e un secret faptul ca atunci cand achizitionezi obiecte la set iesi mai ieftin, lucru perfect valabil si in cazul obiectelor sanitare. Azi iti propun 7 seturi de dus de la 7 producatori consacrati pe piata de obiecte sanitare pentru o viata. 😉

Fara alta vorbarie, sa-i dam drumul!

1. Set de dus Grohe

set dus grohe

Sistem dus Grohe Grohtherm SmartControl Rainshower 310| Pret : 4419 ron, redus de la 7623 ron

Daca faci o cautare pe Google si verifici pretul fiecarui obiect sanitar in parte te vei convinge ca esti pe cale sa faci o afacere mai mult decat rentabila. Cu aceste seturi de dus Grohe iti transformi baia intr-un rasfat al simturilor. Banii ti-i recuperezi rapid: aceste sisteme de dus economisesc apa si energie.

Daca vrei sa mergi pe garantia care ti-o ofera Grohe in seturi de dus si obiecte sanitare si vei sa te incadrezi intr-un anumit buget, afla ca seturile de dus Grohe pornesc de la pretul de 365 ron.

Nu achizitionezi doat un set de dus, achiztionezi o bijuterie a ingineriei germane. Iti garantez!

2. Set de dus HansGrohe

Seturi dus HansGrohe

Set dus HansGrohe Croma Select E180 2S| Pret 2868 ron redus de la 4693 ron

Raman in categoria seturilor de dus cu termostat si iti fac o recomandare mai accesibila, un set de dus HansGroge. Incastrabil, cu palarie de dus ploaie si un cap de dus normal, cu termostat si usor de incastrat in perete poti avea o baie cu efect WOW.

Preturile unui set de dus marca HansGrohe pornesc de la 365 de lei.

3. Set de dus Kludi

seturi de dus Kludi

Set de dus igienic Kludi Bozz,negru mat| Pret redus 725 ron de la 869 ron

Iti spun cu cea mai mare sinceritate ca am ales cel mai scump set de dus Kludi. Chiar daca cele mai ieftine seturi de dus Kludi pornesc de la 325 lei, mie mi-a astras atentia cel de mai sus prin finisajul negru mat.

Daca ai bideu, iti recomand acest set de dus igienic de la Kludi.

4. Set de dus Bugnatese

seturi dus Bugnatese

Set de dus igienic Kludi Bozz,negru mat| Pret redus 504 ron de la 609 ron

M-am gandit sa te surprind cu un set de dus Bugnatese. Atentia concentrata pe design fara a pierde din vedere aspectul functional il fac o alegere ideala in orice baie. Poti alege seturi de dus Bugnatese care pleaca de la 342 ron.

5. Set de dus Ravak

sisteme dus ravak

Sistem dus Ravak Chrome| Pret redus 2615 ron de la 2905 ron

Eu sunt cu un pas in viitor, asa ca nu e de mirare ca iti recomand seturi de dus cu termostat. Mai mult decat atat, iubesc parariile de dus tip ploaie, nu se compara cu capetele obisbuite de dus.

Depinde de preferintele fiecaruia si de bugetul alocat cum alege un set de dus perfect pentru baie.

6. Set de dus Ferro

seturi dus ferro

Set de dus 5 in 1 Ferro Square| Pret redus 675 ron de la 750 ron

Ferro e doar unul din producatorii polonezi de obiecte sanitare care a reusit sa patrunda pe piata europeana. Au reusit sa patrunda intr-o piata in care nemtii au credibilitate punand aspect pe design si refuzand sa faca rabat la calitate.

Poti achizitiona un srt de dus Ferro, elegent si sofisticat.

7. Set de dus Deante

Seturi dus incastrat cu termostat Deante

Set dus incastrat cu termostat Deante Hiacynt Nero| Pret redus 2480 ron de la 3027 ron

Nu pot sa inchei acest pseudo-top decat cu un set de dus negru-mat, cu termostat si montaj incastat marca Deante. Varianta fara termostat si  in finisaj crom lucios a unui set de dus Deante costa 849 ron, deci se poate si in buget redus.

Spec ca recomandarile mele de seturi de dus sa iti fie de folos.

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.