Ce asteptari ai de la o clinica stomatologica din Bucuresti? 10 criterii la care tin!

Inca mai ai emotii inainte sa mergi la dentist? Inca mai ai o noapte alba inainte de programare? E posibil sa nu fi gasit inca clinica stomatologica potrivita.

Toata lumea are asteptari si este firesc sa fie asa. Tocmai de aceea e bine sa alegi o clinica stomatologica Bucuresti care sa se alinieze cu nevoile si dorintele tale. Eu cred ca asteptarile mele cioncid in mare parte cu ale tale. Hai sa vedem!

1.Clinica stomatologica Bucuresti moderna

Da, e musai ca clinica stomatologica sa fie dotata cu aparatura de ultima generatie, cu tehnologie care sa faca tratamentul stomatologic bland si fara durere. Vreau sa am siguranta ca tratamentele propuse intra in categoria minim invaziva, si, de ce nu, holistica. Vreau tratamente dentare cu laser, cu materiale de calitate si care sa pastreze aspectul natural.

2. Clinica stomatologica Bucuresti primitoare

Eu daca nu simt acea caldura si apropiere fata de pacient, ma retrag. Nu vreau sa am o relatie rece cu stomatologul, vreau sa simt ca ii pot spune orice, ca il pot intreba despre orice tip de tratament dentar depre care am citit sau auzit undeva.

Vreau sa vad personal preocupat de persoana mea inca de la intrare. Sa nu ma intelegi gresit, nu imi doresc covor rosu si plecaciuni, vreau acea atentie normala, vreau sa vad ochi care ma privesc cu egalitate.

3. Clinica stomatologica Bucuresti in care mi se cere parerea

Daca imi spui bine ati venit, ma pui in scaunul stomatologic si te apuci sa lucrezi pe la dintii mei fara sa ma consulti, pe principiul ca stii ce ai de facut, ma ridic si plec. Un medic stomatolog profesionist isi consulta pacientul, ii explica optiunile pe care le are la indemana si apoi se ajunge la o forma de tratament agreata atat de medic cat si de pacient.

4. Clinica stomatologica Bucuresti in care igiena este lege

Orice serviciu medical, stomatologic sau nu, ar trebui sa se desfasoare in conditii de maxima igiena. Vreau sa am convingerea ca nu exista riscul de contaminare cu vreun virus sau bacterie. Vreau, de asemenea, sa stiu ca cineva a dezinfectat zona de lucru si ca instrumentarul medical este sterilizat aseptic.

5. Clinica stomatologica Bucuresti cu o echipa de medici cu specializari diverse

Unul din motivele pentru care eu aleg o clinica stomatologica din Bucuresti in detrimentul unui cabinet stomatologic cu un singur specialist este faptul ca, in cazul unei probleme mai complicate, echipa medicala se uneste pentru a gasi cea mai buna solutie existenta pentru problema ta.

6. Unde e localizata clinica stomatologica din Bucuresti

Toti suntem intr-o mare graba. Pentru mine este un avantaj o localizare cat mai aproape de casa sau de locul de munca. Sau macar pe acest traseu. E bine sa existe si locuri de parcare rezervate pentru pacienti, stim cu totii ce inseamna gasirea unui loc de parcare in Bucuresti.

7. Tarifele practicate de clinica stomatologica

Nu caut o clinica stomatologica din Bucuresti cu cele mai ieftine preturi, dar nici cu cele mai scumpe. Caut sa existe echilibru intre calitatea serviciilor stomatologice si tarifele practicate. Stii tu, pretul corect.

8. Recenziile primite de la pacienti in mediul online

O clinica stomatologica din Bucuresti care se respecta intelege necesitatea prezentei in mediul online si stie ca imaginea ei in acest mediu este transparenta, poate primi recenzii de tot felul de la pacienti.

Este foarte important modul in care triezi recenziile. La fel de important este si rapunsul clinicii.

9. Educatie si proflaxie dentara Bucuresti

La fel de important ca si tratamentul dentar este planul profilactic pentru viitor. Un medic stomatolog implicat iti va da sfaturi, te va chema la vizita recomandata a se face o data la 6 luni si te va surprinde uneori cu pachete de igiena dentara la preturi promotionale sau chiar gratuite.

10. Programul de lucru

Nu stiu cum poti tu sa fugi de la serviciu ca sa ajungi la programare, eu nu prea reusesc. Tocmai de aceea in criteriile mele intra si programul de lucru al clinicii dentare Bucuresti. Prefer o clinica care are program si dupa ce al meu s-a terminat.

Daca ai si alte criterii pe care eu nu le-am luat in considerare, da-mi de stire!

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.