Achizitionezi papetarie si birotica Brasov si faci un bine

Nici eu nu auzisem pana de curand de unitatile protejate si de faptul ca acestea angajeaza persoane cu dizabilitati. Iata cum cei care sunt capabili sa munceasca isi dobandesc demnitatea si creaza produse de papatarie si birotica Brasov.

Just 4 Office, Unitate protejata Brasov

Iata un producator de papatarie si birotica Brasov care sustine oamenii cu dizabilitati oferindu-le un loc de munca. Odata cu locul de munca si un venit stabil, oamenii isi castiga demnitatea. Se pot intretine singuri, pot contribui la ceva si sunt utili societatii.

Fiecare primeste un job pe masura puterilor. Nu intamplator realizaeaza articole de papatarie si birotica Brasov. Fac o munca usoara care le aduce satisfactii. Si noi avem beneficii achizitionand de la ei. 😉

Papatarie si birotica Brasov, calitate si preturi corecte

Stii cu cata pasiune produc acesti oameni papatarie si birotica Brasov? E parte din viata lor! Fac totul cu o motivatie care vine din nevoia de a contribui. Nu au nevoie de mila, pot munci si o fac cu un avant si o pasiune fara margini.

Produc articole tipografice necesare in orice birou si articole de marketing personalizate. Orice ai nevoie pentru birou si se realizeaza din hartie sau carton, pot face cu brio, inclusiv articole sanitare sau de unica folosinta.

Realizeaza echipamente de lucru sau de protectie cu asumare, constienti de sopul produselor pe care le produc. Le brodeaza sau imprima cu logo-uri sau sigle si sunt fericiti de rodul muncii lor.

Noi, cei norocosi, avem multe de invatat de la persoanele cu dizabilitati care refuza sa se multumeasca cu statutul lor. Ei sunt dovada ca daca vrei cu adevarat, poti.

Achizitioneaza papatarie si birotica Brasov si faci economii

Da, ai beneficii daca cumperi papatarie si birotica Brasov de la unitati protejate autorizate. In loc sa platest statului suma datorata la buget, achizitionezi produse in cuantum de 50% din valoarea acesteia (trebuie sa-i ramana si statului ceva 🙂 ) si primesti poduse de papatarie si birotica Brasov necesare pentru activitatea ta.

Le faci un bine celor implicati si iti faci un bine si tie

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.