Show must go on

Stiu ca e greu sa vorbim de afaceri si servicii in timp ce langa granita razboiul bate la usa. Nu avem cum sa ne oprim din a trai, trebuie sa gasim resurse si sa speram la un viitor bun. Voi continua sa indrept lumina catre firme romanesti care isi fac treaba si o fac bine.

1. PROELSOF DB – proiectare instalatii electrice Timis

Stim cu toti ca este nevoie de multa munca si implicare in proiectare instalatii electrice Timis si in optimizarea retelelor electrice vechi. O retea veche implica un consum mai mare si deci costuri care nu se justifica. Tocmai de aceea firma Proelsoft isi ofera serviciile in domeniul proiectarii si executiei de instalatii electrice.

Cu personal calificat si toate autorizatiile ANRE la zi, toate lucrarile de proiectare si de executie instalatii electrice Timis sunt canalizate catre siguranta, consum redus si o infrastructura electrica moderna.

instalatii electrice timis
2. Lumea cartonului – producator de cutii din carton

E un lucru bun ca suntem pe cale sa scapam de plastic. Salut astazi un producator de cutii din carton din Cluj care a inteles nevoia de a oferi ambalaje din carton pentru orice produs, de la cele de mici dimensiuni, la cele de dimensiuni foarte mari din mediul industrial.

Realizate din carton ondulat, microondulat sau duplex, ambalajele sunt rezistente si, cel mai important, reciclabile. Asadar, daca vreti sa sustineti o companie noua, aflata in programul Start Up Nation, aprovizionati-va cu ambalaje si cutii din carton direct de la producator.

Pentru cutii din carton alimentare si nealimentare, chiar si personalizate, role case de marcat si alte produse de acest gen, cumparati inteligent si ieftin de la un producator de cutii din carton si ambalaje reciclabile.

producator cutii carton

3. Protehnica, tamplarie PVC Buzau

Daca esti din Buzau sau imprejurimi tine minte acest nume, Protehnica. Pentru produse de tamplarie PVC Buzau: ferestre, usi, deschideri mari, usi de garaj, usi interioare sau rulouri puteti apela la Protehnica. Fac tamplarie PVC si tamplarie aluminiu din 93 si luceaza cu profile si sticla de calitate pentru lucrari care sa reziste si sa spuna ceva despre cladirea sau casa pe care o infrumuseteaza.

Pe langa calitatea produselor, cei de la Protehnica si-au castigat un nume in montaj tamplarie PVC Buzau, nume pe care si-l doresc in continuare sinonim cu calitatea, pretul corect si fidelitatea fata de client.

Daca e vorba despre termopane Buzau, e vorba despre Protehnica.

tamplarie pvc buzau

4. Holz Grupe, producator de fronturi MDF

O mobila frumoasa este o mobila cu fronturi MDF frumoase. Tocmai de aceea vorbim astazi si despre Holz Grupe, un producator fronturi MDF Cluj cu viziune aparte pentru proiecte memorabile.

Realizeaza fronturi MDF folosind CNC-uri pentru o precizie milimetrica si pentru a crea modele indraznete. Nu se dau in laturi nici de la vopsire, debitare, cantuire, frezare, gaurire sau decupare PAL si MDF. Fronturie fac parte din viata lor, fie ca este vorba de un model de catalog sau de un model personalizat in fuctie de viziunea clientului.

Asadar, producatorii de mobila au acum un aliat si un producator de fronturi MDF care sa le ofere tot ce isi dorec pentru usile si sertarele mobilierului, in orice nuanta si cu orice model.

producator fronturi mdf cluj

Iata-ne aflati la sfarsitul unui episod din seria 4 fime romanesti care isi gasesc drumul si isi modeleaza productia la nivelul cererilor din piata.

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.