Amenajare birou: 7 tendinte in mobila birou valabile in 2021

M-am gandit ca ti-ar fi de folos o lista cu cele mai noi tendinte in amenajare si in ceea ce este nou in sectorul mobila birou. Nu doar casa ta este supusa tendintelor, ci si spatiul in care lucrezi cu tot ce implica el.

Interesul pentru  calitate si durabilitate, pentru mobila birou de lux sau mobila birou realizata din lemn masiv si MDF a crescut, tendintele din 2021 fiind indreptate catre natural, ecologic sau bio.

Idei de amenajare birou 2021- 7 tendinte

1. Mobila birou din lemn masiv si materiale naturale

mobila birou 6

Sustenabilitatea si grija pentru mediul inconjurator a devenit o prioritate pentru toata lumea. Iata cum in 2021 se aduce in prim plan lemnul masiv, pielea naturala si metalul.

Poti sa ai un birou in tendinte daca achizitionezi mobila birou realizata din lemn masiv si scaune directoriale ergonomice pe cadru din lemn si tapitate cu piele naturala.

2. Mobila birou in stil vintage

Mobilierul cu tendinte vintage sau antichizate revine la moda. In 2021 poti face combinatii indraznete intre piesele de mobila birou achizitionand obiecte unice sau cu aspect vechi.

Mobilierul de birou voluminos realizat din lemn masiv este must have in 2021 si il poti pune in lumina alegand sa folosesti in spatiul ofice un tapet care sa te ajute in branduire, care sa aiba o legatura cu firma sau activitatea ta.

mobila birou 7

3. Clasic si industrial in acelasi spatiu

mobila birou

Accentele industriale in spatiile office continua sa fie in tendinte in 2021. Acum poti explora acesta tendinta aducand sau adaptand obiecte de mobilier birou si personalizand stilul fara a avea o granita de demarcare intre clasic si industrial.

Eficienta este prioritara designului, ea creaza dialog intre practic si estetic.

4. Combinatia de culori a anului 2021 in mobila birou

mobila birou 3

Iti vine sau nu sa crezi, daca cu griul erai obisnuit in birou, acum el se combina cu galbenul pentru a aduce un pic de culoare, optimism si dinamicitate in spatiul de lucru. Nuanta „ultimate gray”, combinata cu galbenul luminos este in tendinte in 2021, motiv pentru care iti recomandam sa achizitionezi obiecte de decor in acest galben „illuminating”: lampi de birou, suporturi pentru obiecte de birotica, ghivece pentru flori etc sau poate chiar o canapea de birou.

5. Aqua, culoarea aleasa de Panetone pentru 2021

mobila birou 2

Poti aduce marea la tine acasa dar si la birou. Daca nu ai curaj sa faci achizitii de mobila birou in aceasta nuanta (ce-i drept, nu mi se pare practica), poti alege sa aplici un tapet pe un singur perete pentru a aduce in interior profunzimea si calmitatea apei.

Poti achizitiona mici obiecte de mobila birou in aceasta nuanta sau chiar obiecte de birotica necesare oricarui birou.

6. Personalizare si libertate

In 2021 stilistii si designerii ne propun o libertate de expresie neingradita. Acum orice birou practic poate avea stil daca iti pui amprenta asupra lui si il personalizezi conform brandului pe care il construiesti.

mobila birou 5

7. Reinterpretare al stilului Craft si flexibilitate

mobila birou 4

Nevoia de a avea un spatiu aerisit i-a determinat pe producatorii de mobila birou sa fie creativi, sa creioneze birouri multifunctionale sau cu extensii care se deschid pentru a mari spatiul de lucru.

Birourile reglabile sau cu extensie transforma spatiul, fiind de ajutor atunci cand este nevoie si putand fi restranse in rest.

De mult timp nu am mai avut atata libertate in alegerea unui stil propriu sau in posibilitatea de a face combinatii fara a fi in afara tendintelor. 2021 este un an care iti permite sa itigasesti stilul propriu de amenajare, adunand in jurul afecerii acea mobila birou care sa fie atat practica si functionala cat si estetica.

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.