Motoare industriale si marine? Verde Motors!

In spatele oricarui mecanism sta un motor, in spatele celor mai multe motoare industriale si marine sta Verde Motors care nu este altceva decat reprezentanta sau centrul Volvo Penta din Romania. Tot Verde Motors este si dealer pentru motoarele industriale Kubota. In concluzie, daca vorbim despre motoare industriale, vorbim despre Verde Motors.

Motoare industriale construite cu grija pentru mediu

Grija pentru mediu al celor de la Volvo Penta i-a determinat pe inginerii de la Verde Motors sa devina rerezentanti, sa se asocieze cu tot ce inseamna Volvo Penta ca misiune si valori, ca produse si servicii, ca experienta si expertiza.

Verde Mortors aduce in Romania motoare industriale si marine marca Volvo Penta si ofera pentru acestea service si garantie, inclusiv piese de schimb originale. Toti oamenii din cadrul companiei sunt profesionsti si raspund la solicitari venite din toate colturile tarii cat si din Republica Moldova. Nu exista motor industrial care sa fi avut nevoie de vreo interventie si sa nu-si gaseasca „nasul”.

Verde Motors investeste in oamenii cu care lucreaza pentru ca acestia sunt oglinda companiei iar, la randu ei, compania este oglinda celor de la Volvo Penta si Kubota. Compania a devenit inclusiv partener pentru Eliche Radice, nimeni altul decat unul din cei mai mari producatori de sisteme complete de propulsie.

Pasiune pentru motoare industriale

Sunt o multitudine de aplicatii unde motoarele diesel Volvo Penta isi gasesc aplicatii si asta datorita performantei ridicate, fiabilitatii si consumului mic de combustibil. Increderea pe care marca o aduce odata cu tehnologia sta la baza succesului si a performantei dovedita in anii de experienta.

Mai putine emisii de CO2

Motorele industriale si marine Volvo Penta sunt construite pentru a fi cat mai prietenoase cu mediul, pentru a polua cat mai putin cu putinta si pentru a emite in atmosfera cat mai putin CO2 si asta fara a pierde la capitolul eficienta.

Mentineti-va afacerile in functiune la o capacitate maxima cu motoarele industriale marca Volvo Penta si Kubota, Verde Motors va asigura in Romania si Republica Moldova tot ce aveti nevoie in acest sens.

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.