Avantajele imprumuturilor de tip CAR

Imi aduc aminte cu nostalgie de copilarie… Tin minte si acum ca fiecare lucru de valoare din casa a fost achizitionat cu ajutorul unui imprumut de tip CAR. Mobila, frigiderul si masina de spalat Albalux 🙂 au fost investitii facute cu ajutorul unui astfel de imprumut.

Intre timp, bancile comerciale au aparut ca ciupercile dupa ploaie si balanta a inceput sa se incline in favoarea lor, mai ales prin faptul ca acorda credite in valori mari. Totusi, micile CAR-uri, au reusit sa supravietuiasca si sa ofere ajutor financiar membrilor cotizanti.

Faci parte dintr-un sistem la care poti apela repede

Devii membrul unui CAR atunci cand te inscrii intr-o astfel de organizatie pe baza unei taxe. Nu te gandi la sume mari, este vorba de 5-10 lei. In plus, daca depui un fond, un capital social, poti oricand sa imprumuti o anumita suma (de obicei, poti iprumuta de 3 ori sau de 5 ori suma depusa).

Imprumuturi pe termen scurt

Pentru ca dobanzile sunt mici, poti apela la imprumuturi urgente pe termen scurt. Iti faci repede treaba, achiti imprumutul intr-un an sau mai mult daca este nevoie si apoi esti liber sa te gandesti la urmatoarea investitie.

Fara taxe si comisioane

Cum pasesti intr-o banca, cum te paste pericolul unei taxe sau al unui comision. Nu cumva sa respiri adanc ca s-ar putea sa te taxeze 🙂 In institutiile de tip CAR poti respira linistit, nu iti va penaliza nimeni portofelul, NU exista nici taxa de analiza dosar.

Ajutor de inmormantare

In cazul decesului unui membru cotizant se acorda un ajutor nerambursabil familiei indoliate. Sa nu ne ascundem dupa perdele transparente, in Romania , o inmormantare costa cat o nunta. Tu esti sfasiat de durere si toata lumea sta cu mana intinsa catre tine. CAR-ul insa te sprijina cu o suma pe care nu trebuie sa o returnezi.

Ajutor destinat femeilor la nasterea unui copil

Cele au devenit mame stiu ca pe langa fericirea de a aduce pe lume un copil intervin si o multime de nevoi. Institutia de tip CAR acorda o bonificatie proaspetelor mamici pentru a le sustine in aceste momente. Singura conditie pe care mamele trebuie sa o indeplineasca este sa fie membre ale CAR-ului respectiv.

Ajutor pentru cei proaspat casatoriti

Orice membru CAR, cu ocazia casatoriei, va fi intampinat cu un ajutor financiar. Sa primesti 500 de lei pentru ca te casatoresti este un cadou frumos. Ce faci cu banii, te priveste.

Acestea sunt doar cateva avantaje ale unei institutii de tip CAR. Eu iti propun sa intri intr-o astfel de institutie, sa pui cat mai multe intrebari si vei descoperi singur ca s-ar putea ca serviciile pe care le ofera sa iti fie de folos.

 

 

 

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.