Cand sa apelezi la un centru medical de recuperare?

Nu trebuie sa fii bolnav ca sa mergi la un centru medical de recuperare. In Brasov ai la dispozitie servicii si proceduri medicale care sa iti imbunatateasca starea de sanatate, care sa iti amelioreze diverse afectiuni sau care sa iti intretina starea de bine.

Poti preveni, poti trata sau corecta anumite afectiuni care nu te lasa sa te bucuri de anumite lucruri sau activitati.

Inainte de a merge mai departe, rog a-mi permite o observatie: procedurile medicale trebuie efectuate de personal medical calificat. Nu recomand sa mergeti la diversi indivizi care efectueaza rupturi de „ciocuri”, care pun oase la loc si lista poate continua.

Acestea fiind spuse, propun sa vorbim putin despre fizioterapie. Cei mai multi ajung in fata unei astfel de proceduri abia dupa ce durerea este mai mult decat un factor de disconfort.

Unde mergi la fizioterapie in Brasov?

Intr-un oras mare ca Brasovul, ai multe optiuni la indemana. Eu am sa-ti recomand locul in care trupul tau va lucra alaturi de spirit in beneficiul major al EU-lui tau, si anume, „Centrul Medical Sfantul Luca al Crimeii”

Cine a fost Sfantul Luca al Crimeii?

Chirurg oftalmolog, Sf Luca a fost unul din acei oameni care au reusit sa ramana in istorie prin lucrurile minunate pe care le-a facut, prin faptul ca s-a dedicat celor raniti (razboiul ruso-japonez) si prin faptul ca a reusit sa tina viu Cuvantul lui Dumnezeu in plina perioada de ascendenta bolsevica.

Fizioterapia: preventie sau tratament? Ambele!

Cand simti ca corpul tau incepe sa dea semne de oboseala, cand simti ca elasticitatea se transforma incet-incet in rigiditate sau ca apa bauta incepe sa se depoziteze si sa produca efecte, i-a masuri! Masajul si drenajul limfatic sunt proceduri specifice in fizioterapie (cei mai multi asociaza fizioterapia doar cu curentii interferentiali sau dinamici).

Cand vorbim de proceduri efectuate intr-un cabinet de fizioterapie Brasov cei mai multi dintre noi se gandesc la afectiuni locomotorii sau ale coloanei vertebrale.

Procedurile efectuate intr-un centru medical de recuperare Brasov si care tin de spectrul fizioterapiei se refera si la:

  • circulatia sangelui si circulatia limfei (prevenirea aparitiei varicelor);
  • eliminarea apei (retentiei – maini si piciare unflate) si a toxinelor;
  • eliminarea celulitei si imbunatatirea aspectului pielii (coaja de portocala);
  • cresterea imunitatii;
  • ameliorarea durerilor;
  • tratamentul constipatiei ( la asta nu v-ati fi asteptat!);
  • reglarea metabolismului (scaderea in greutate);

Daca am facut putina lumina asupra fizioterapiei, ar fi o mare bucurie. In incheiere, va invit sa va intretineti sau sa va vindecati intr-un centru de recuperare medicala Brasov, intr-un loc in care durerea se metamorfozeaza in bucuria de a trai sanatos!

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.