Cauti un apartament nou in Brasov? Ai vazut apartamentele de la Sinuhe?

Cand locuiesti intr-un apartament de 40 de mp construit prin anii 70, este normal sa ai un vis imobiliar. 🙂 Pune ochii pe un dezvoltator serios si urmareste constructiile de apartamente noi Brasov pentru a pune mana pe unul la un pret avantajos.

Toata lumea construieste in cartierul Tractorul, cat mai aproape de Coresi, si asta pe buna dreptate. Zona s-a dezvoltat extraordinar si ai acces la tot ce iti poate dori inima cu acordul portofelului: parcuri, sali de sport, piata, patinoar, centre medicale, institutii de invatamant de toate felurile, etc.

Cum esti sigur ca faci cea mai buna alegere imobiliara?

Studiaza dezvoltatorul! Cauta, vezi ce a construit si mergi sa te convingi.

apartamente noi in blocuri stil vila contruite de Sinuhe Residence

Apartamente in blocuri stil vila construite de Sinuhe Residence in cartierul Tractorul.

Asa am ajuns eu sa fiu convinsa ca Sinuhe Residence imi va construi apartamentul de calitate mult visat. Apartamentele de pe strada Eugen Jebeleanu nu numai ca erau gata, dar erau si vandute. Am fost invitata sa-mi aleg un apartament in care se faceau ultimele lucrari de amenajare si finisaje, nu m-au dus ei intr-unul tinta, pregatit sa-ti ia ochii. Eu am ales, la intamplare.

Blocul stil vila m-a atras de la exterior. In interior mi-a placut spatierea, faptul ca nu dau umar in umar cu vecinul cand intru sau ies pe usa, asa cum se intampla unde locuiesc acum. Acum am inteles ca si casa scarii conteaza…

Ce m-a impresionat imediat cand am intrat? Grosimea peretilor interiori. Serios vorbesc, asta e primul lucru pe care l-am remarcat in momentul in care am intrat in apartamentul nou. Ochii mi-au cazut pe usa deschisa spre bucatarie si grosimea peretilor iesea in evidenta prin latimea tocului de usa.

Am inceput sa caut imperfectiuni si sa privesc in detaliu fiecare camera din apartament. Nu fac asta pentru ca sunt carcotasa, fac asta pentru ca banii sunt munciti, nu mi-au picat de la vreo matusa Tamara si internetul este plin de recenzii nefavorabile referitoare la apartamentele noi construite in Brasov.

Asta e motivul pentru care am ales sa vad un apartament construit de Sinuhe Residence (fac o paranteza sa va spun ca dupa ce am vazut apartamentul cu doua camere i-am rugat sa imi arate si un apartament cu 3  camere finalizat, chiar daca nu am buget pentru el). De vreo 2 ani am vazut ce au promis si ce au realizat. Recunosc ca am gasit si cativa proprietari mai vorbareti prin preajma. 🙂 Cine ar da un feedback mai realist decat ei?

Si pentru ca in blocurile tintite de mine nu mai erau apartamente disponibile, mi-au facut cunostinta cu noul lor proiect, un bloc de apartamente noi cu regim de inaltime mic si o arhitectura deosebita. Avand in spate niste proiecte pe care le-am vazut si pe care le-am studiat, am avut incredere sa cumpar orbeste, adica la stadiul de proiect, un apartament nou cu 2 camere tot in inima comerciala a Brasovului, in Tractorul.

Sa-ti spun ca mi-am cumparat un apartament nou cu doua camere a carui terasa este egala cu cea a apartamentului? Sa-ti spun ca visez in fiecare zi la cum il voi amenaja si la cum imi voi face o mica gradina pe terasa imensa? Si copiii isi fac planuri: unul vrea piscina iar celalalt vrea trambulina. 🙂

De ce sa cumperi un apartament la stadiul de proiect?

apartamente noi de calitate inalta in Brasov

Asa arata proiectul viitorului meu apartament din Brasov.

Din momentul in care m-am hotarat sa imi achizitionez un apartament nou cu doua camere in Brasov si sa ma mut si eu alaturi de alti colegi de munca in cartierul Tractorul, am stiut si butetul pe care pot marja. Achizitionand apartamentul cu 2 ani inainte, in stadiul de proiect, am obtinut un discount cu care imi pot apoi mobila apartamentul.

In functie de momentul in care iti faci curaj sa achizitionezi un apartament nou, pretul difera. Cu cat apartamentele noi sunt mai aproape de termenul de finalizare, cu atat pretul creste. Discountul este proportional cu timpul si eu am convingerea ca am facut cea mai buna alegere. Am timp berechet sa imi aleg finisajele si sa experimentez diverse teme de design interior.

Daca cauti un apartament nou in Brasov iti recomad sa mergi si sa vezi cel putin unul din cele 5 proiecte imobiliare dezvoltate de Sinuhe Residence. Stai de vorba cu proprietarii care s-au mutat in apartamente noi construite de dezvoltator, ei sunt cel mai bun feedback.

Fara compromisuri! Apartamente noi in Brasov construite de un dezvoltator serios si implicat. Sinuhe Residence incepe constructia apartamentului la care am visat mereu.

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.