Cazare Bran intr-o pensiune cu recenzii de 5 stele

Desi sunt din Brasov recunosc ca m-am cazat de cateva ori la o pensiune cu servicii excelente de cazare Bran pentru a avea senzatia ca sunt in vacanta. Cu siguranta ma puteam intoarce seara acasa, dar uneori fiecare dintre noi are nevoie de un mic refugiu, de o pauza, de altceva.

Ajungi destul de usor la Bran din orice colt al tarii, cei din Bucuresti este drept ca intampina ceva blocaje in statiunile montane de pe Valea Prahovei. Desi mai exista o varianta de a ajunge in Bran, in weekend nici aceasta nu este una inspirata. Cu toate acestea, in fiecare weekend povestea se repeta, ceea ce inseamna ca drumul la viteza intai intre statiuni merita.

Odata ajunsi, nu va ramane decat sa va bucurati de serviciile de cazare Bran oferite de case,  pensiuni, hoteluri care au invatat sa isi rasfete oaspetii, sa ghiceasca ceea cea ce isi doresc inainte de a rosti si sa se asigure ca ofera mai mult de fiecare data.

cazare bran la pensiune cu semineu

Imagine camera Casa Nostalgia Bran

Zona Bran este superba, te imbie la plimbari pe jos, la plimbari cu bicicleta, cu ATV-ul sau cu sania pe timp de iarna. Oamenii locului sunt altfel, mai blanzi, mai concentrati pe sensul vietii decat pe rutina de zi cu zi. In aceasta noapte a nins in Brasov, cu siguranta Branul arata ca o vedere din acelea pe care le gaseai la Poasta cu ceva ani buni in urma.

Daca te numeri printre cei care frecventeaza zona Bran-Moieciu, sunt sigura ca ai cateva pensiuni la care revii mereu. Daca te-ai trezit tarziu, poti cauta o pensiune care sa te gazduiasca si sa-ti ofere servicii de cazare asa cum iti doresti tinand cont de recenzii si de numarul de stele primite de la cei care i-au trecut pragul.

Daca pensiunea din Bran mai are si un restaurant propriu cu un bucatar scolit si care stie sa prepare atat bunatati locale cat si meniuri demne de orice restaurant cu stele la intrare, si mai bine.

O pensiune trebuie sa te imbie atat cu serviciile de cazare Bran si cu facilitatile de care dispune cat si cu preturile practicate, cu felul in care pensiunea arata atat la interior cat si la exterior. Sentimentul de vacanta reusita este direct proportional cu conditiile de cazare oferite de pensiune, cu serviciile si ospitalitatea care trebuie sa fie „fara pata”.

pensiune bran cu sauna

Imadine din sauna la Casa Nostalgia Bran

Cand ai nevoie de o pauza, gasesti mereu o pensiune cu servicii de cazare Bran care sa iti intreaca asteptarile. Personal, iti recomand sa incerci sa faci o astfel de escapada si in afara weekendului, este diferit. 😉

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.