Ce e nou pe piata de servicii din Romania?

Mi se pare mie sau calitatea serviciilor a crescut considerabil in ultimul timp? Cu totii am inceput sa apelam din ce in ce mai mult la prestatorii de servicii astfel incat in sarcina noastra sa ramana doar lucrurile la care ne pricepem cu adevarat. Eu zic ca e de bine. 🙂

Astazi vom pune sub lupa, pe scurt, cativa prestatori de servicii care mi-au atras atentia:

1. Jolly Impex – Feronerie din aluminiu si servicii all inclusive Slatina

Cei de la Jolly Impex, pe langa faptul ca produc elemente de feronerie in Slatina (manere usi, broaste usi, butuci ovali, cremoane), ofera si servicii complete de montaj, reparatii si transport. Nu se limiteaza doar la productie si vanzare, ci asigura tot ce este nevoie pentru produsele lor.

Mie imi place ideea. E un mod de a-ti fideliza clientii, de a le fi alaturi si ale oferi tot ce au nevoie si are legatura cu produsele fabricate sau comercializate.

Daca esti in cautare de elemente de feronerie Slatina, Jolly Impex iti ofera produse de calitate made in Romania, montaj si garantie.

2. Creative Road – proiectare drumuri si poduri Bucuresti

Nu este suficient sa vorbim de proiectare drumuri si poduri Bucuresti, intreaga Romania sufera la acest capitol. Suntem departe de orice tara care se vrea dezvoltata, avem infrastructura proasta si de cele mai multe ori contractele pentru proiectarea si executia de drumuri si poduri se dau urmarind argumente politice si economice.

Exista speranta. Exista integritate. Tocmai de aceea oameni ca cei de la Creative Road Design incearca sa schimbe ceva. Si vor reusi. Speram ca dezvollte multe proiecte pentru drumuri si poduri si sa vina cu solutii practice pentru managementul traficului.

3. Seminee Transilvania – caldura si eleganta

Sa ridice mana sus cine viseaza sa stea seara cu o cana de ceai fiebinte sau un pahar de vin langa semineu. Cauta-i ce pei de la Bio Karmin din Cluj si visul tau, daca detii o casa, se va indepli. Ii gasesti si online ca „seminee Transilvania” si vei vedea la capitolul realizari de ce sunt in stare.

Seminee moderne, clasice, rustice sau orice idee iti trece prin cap poate prinde contur cu cei de la seminee Transilvania. Ai servicii complete, tot ei se vor ocupa de cosurile de fum, focare, grile, imbracaminti, racorduri, hote, livrare si montaj.

La car s-au scumpit utilitatile, semineeele sunt o solutie economica.

4. Regel Tech –  solutii software CAD/CAM

Imi scot palaria in fata a tot ce este nou si ma bucur de serviciile de modelare 3D si proiectare cu ajutorul programarii CNC. Masinile cu comanda numerica CNC sunt sofisticate si se adapteaza mereu permitand realizarea de piese complexe.

Asta fac cei de la Regel Tech din Selimbar Sibiu, ofera solutii software CAD/CAM si consultanta in dezvoltare de ansamble si subansamble pentru o multitudine de industrii. Nu esti convins? Testeaza gratuit pentru o periada de 30 de zile programul SputCam 15 si te vei convinde de perfectiunea pieselor realizate prin frezare, debitare, electroeroziune, strunjire sau prelucrari combinate asistate CNC.

Daca ai nevoie de unul din serviciile de mai sus, apeleaza cu incredere.

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.