Centru de reparatii biciclete Brasov

S-au inmultit bicicletele in Brasov? Mie asa mi se pare si asta este un lucru minunat. In plus, faptul ca exista un centru de reparatii biciclete in Brasov este un avantaj pentru iubitorii de plimbari cu bicicleta. Pe langa serviciile de reparatii, poti achizitiona piese de scimb, accesorii si biciclete de la producatori de top.

Reparatii biciclete Brasov, servicii rapide si consultanta

Indiferent unde te-a lasat bicicleta, poti veni cu ea direct la centrul de reparatii din str. Carpenului si vei fi surprins de promtitudinea cu care vei fi ajutat. In plus, au pe stoc mii de piese de scimb, asa ca s-ar putea ca intr-un timp foarte scurt sa pleci cu bicicleta acasa.

Pe langa reparatii, poti primi de la personalul pasionat de biciclete, sfaturi si idei pentru imbunatatirea performantelor bicicletei tale. Cand faci lucruri din pasiune, serviciile pe care le oferi sunt mereu peste asteptari.

Sisteme antifurt pentru orice bicicleta

Cad investeti bani seriosi intr-o bicicleta fie ea de oras sau de teren, prima masura pe care o iei este un sistem antifurt cat mai bun (cu cifru sau cu lacat). Nimeni nu vrea sa ramana fara bicicleta, iar, din pacate, hotii nu rateaza nici o ocazie.

Accesorii fel de fel pentru biciclete

De la furci la cosuri pentru bicicleta, de la scaune pentru copii la aparatori pentru noroi, de la lumini si sonerii la produse de intretinere, toate accesoriile pot fi achizitionate direct din centrul de reparatii sau pot fi comandate cu livrare oriunde in tara.

Biciclete de strada

Daca vrei o bicicleta doar pentru plimbari ocazionale, roaga un consultant sa te indrume catre o marca. Spune-i bugetul alocat si el iti va gasi cele mai bune solutii pentru tine.

Echipeaza-ti bicicleta cu tot ce ai nevoie si nu uita de hainele comode sau de echipamentele de protectie (casca).

Biciclete Hardtail pentru excursii montane

Daca esti un pasionat de mountain bike, ai nevoie de o bicicleta stabila si construita fix pentru carari si drumuri de munte. Nu uita, ai nevoie de echipament de protectie si imbracaminte speciala, iubitorii sporturilor pe doua roti stiu despre ce vorbesc. 😉

Biciclete pentru copii

Dupa caine si pisica, bicicleta ar trebui sa fie urmatorul prieten al copilului. Copiii au nevoie de miscare, iar bicicleta le ofera acest lucru si, prin castigarea echilibrului, le ofera incredere in sine. Copiii au nevoie de libertate si adrenalina.

Incurajez mersul pe bicicleta, ata la plimbare cat si, de ce nu, la serviciu. Doamnelor puteti fi foarte cochete la ghidonul unei biciclete. Lasati-va parul in bataia vantului, accesorizati-va bicicleta si pedalati libere.

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.