Centru de scufundari Dalnic, un loc de vizitat o data in viata

Eu nu sunt tocmai genul aventuros, din contra, dar de fiecare data cand plecam intr-un teambuiding cineva imi impinge curajul din umbra si ma gasesc antrenata in tot felul de activitati, de la trasul cu arma la bautul de bere sub apa in Centrul de Scufundari Dalnic.

Tinand cont de faptul ca nu stiu sa inot, un curs de scufundare pare un lucru complicat si face ca sangele sa circule repede si inima sa imi bata cu putere. Este adevarat ca oamenii de acolo sunt profesionisti si iti explica totul pe intelesul tau, dar frica de necunosut ramane prezenta.

Poate tocmai frica este cea care face ca experienta asta sa fie deosebita.

Cum bei bere sub apa?

Nu este chiar floare la ureche, dar cei mai multi au reusit. Prima data trebuie sa ai curajul sa scoti detentorul din gura. In plus, inainte de a bea, trebuie sa sufli in sticla ca sa scoti aerul. Crede-ma pe cuvant  cand iti spun ca trebuie sa incerci asta.

Ca mergi la un centru de scufundari cu prietenii, familia sau colegii de munca are mai putina relevanta. Acolo, sub apa, poti sta la bar, poti juca sah, poti face lucruri pe care le faci de obicei la suprafata. Poti sa-ti serbezi ziua de nastere sau chiar sa te cununi. 🙂

Cursuri de scuba diving

Daca vrei sa pleci intr-un concediu exotic si vrei sa faci scufundari, tine cont de faptul ca inainte de a te scufunda, ai nevoie de cursuri. Le poti face si acolo, nimic de zis, dar la ce bani? Iti recomand sa le faci in tara cu oameni a caror viata si pasiune se invarte in jurul centrului de scufundari.

Vrei sa devii scafandru profesionist?

Si asta poti face in cadrul centrului de scufundari de la Dalnic. Poti face cursuri de initiere si apoi de aprofundare pentru a deveni scafandru profesionist sau chiar scafandru utilitar. Daca iti place sa stai sub apa, de ce n-ai face din asta si o meserie care sa iti aduca bani?

In final nu imi ramane decat sa te indemn sa incerci macar o data senzatiile unice din timpul scufundarilor.

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.