Mobilier la comanda Brasov pentru spatii unice si pline de personalitate

Cred ca cei care am trait intr-o era in care toata lumea avea aceeasi mobila, acelasi televizor, acelasi frigider si acelasi peste de cristal (sic!) suferim de nevoia de a avea lucruri unice. Cum eu ma incadrez perfect in acesta categorie nu a mirat pe nimeni cand am inceput sa cer recomandari pentru mobila la comanda Brasov.

Daca te intrebi de ce nu caut pe net „mobila la comanda Brasov” este pentru ca nu vreau sa imi iau vreo „teapa”. Treaba asta cu recenziile uneori este si pe prietenie si poate fi inselatoare. Prefer recomandarile calde, venite de la oameni care au intampinat aceeasi necesitate si care imi pot da un feedback cat mai aproape de cel real, zic cat mai aproape pentru ca pot fi subiectivi.

mobila la comanda brasov

Mobila la comanda Brasov – bucatarie – made by SENSE of ART

Multi m-au indrumat catre „un baiat” care face mobila la comanda Brasov. Unii au lucrat bine cu el, altii s-au plans de intarzieri dar ca si raport calitate-pret, balanta inclina catre el. Si totusi, eu vreau mai mult, vreau altceva decat o mobila la comanda, vreau si o viziune si o expersivitate care sa treansceada dinspre mine catre mobila finala si invers.

Asta este motivul pentru care prefer sa lucrez cu o firma in domeniu. Faptul ca exista o echipa in care fiecare isi face treaba in care este specializat imi creste nivelul de incredere. Vreau elemente care la capitolul design s-ar putea bate cap in cap cu cele cate tin de norme de siguranta. Aceeasi mobila la comanda, dar din alt unghi

Ca sa intelgi mai bine la ce ma refer, spre exemplu, in bucatarie as fi vrut sa am mobila pana in tavan si am aflat ca nu se poate din cauza tevii de gaz, nu am voie sa o inglobez in mobila. Sunt mai mult decat convinsa ca „baiatul” nu ar fi stiut acest aspect si mi-ar fi proiectat mobila asa cum as fi vrut eu. Fiecare face cum crede, eu prefer sa raman in legalitate.

Am ales sa lucrez cu o firma care face mobila la comanda Brasov atat din cauza materialelor folosite, a feroneriei, si sistemelor silentiose  cu „touch” cat si datorita viziunii pe care au avut-o asupra spatiului care s-a mulat pe ideile mele de design dar si pe experienta lor.

Rezultatul este peste asteptari.

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.