Clinica medicala de psihologie si psihiatrie Brasov

Astazi vorbesc despre o clinica de psihologie si psihiatrie din Brasov. Nu fac asta intamplator, in ultimul timp ma bucura deschiderea catre rezolvarea problemelor de ordin psihologic si psihiatric, atat in ceea ce ii priveste pe copii, cat si in ceea ce ii priveste pe adulti.

Echilibru emotional si dezvoltare personala

Indiferent de varsta, avem nevoie de echilibru, de intelegere si fericire. Fericirea se poate construi, se invata. Este nevoie de exercitiu si uneori, de un sprijin si o indrumare in acest sens. Aici este benefica interventia unui psiholog. Clinica de psihologie New Line din Brasov are in componenta o „gasca” de psihologi empatici si focusati pe pacienti.

Psihoterapia si sedintele de dezvoltare sunt o metoda de a te autodescoperi, de a-ti depasi limitele si de a te adapta la mediul exerior.

Psihologie pediatrica Brasov

Traim pe repede inainte si copiii simt asta. Presiunile societatii le simtim atat noi cat si copii, nu de putine ori copiii fiind victime ale abuzurilor sau ale bullingului. Accesul la un mediu online plin de violenta si sexualitate este inca un aspect cu care ne luptam.

Daca simti ca ceva nu este in regula, apeleaza la un psiholog pediatric. Clinica New Line din Brasov ofera servicii de pishologie pediatrica decontate de CAS.

Psihiatrie Brasov, inclusiv pediatrica

Creierul este un organ si poate suferi asemeni oricarui organ din corp. Tulburarile psihice si tratamentele medicamentoase sunt determinate cu ajutorul testelor de laborator si imagistica, consultatiile si evaluarile fiind realizate de specialisti cu experienta in afectiuni mintale.

Cei dependenti de substante interzise gasesc in echipa New Line Brasov atat psihiatri cat si psihologi forte buni care sa ii ajute sa depaseasca dependenta cat si cauzele si efectele acesteia pe termen lung.

Neurologie Brasov

Afectiunile care implica sistemul nervos central si sistemul nervos periferic sunt multe si uneori greu de controlot. Epilepsie, Alzheimer, Parkinson, Sindromul Down sunt doar cateva din bolile neurologice ameliorate in Clinica New Line din Brasov.

Pentru afectiuni care vizeaza sanatatea mintala dar si pentru specializari de medicina interna Brasov, Clinica New Line are usile larg deschise si o echipa de medici si specilisti pentru o insanatosire sigura si rapida.

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.