Hatria Next, wc-uri si bideuri pentru bai ca in reviste

Hatria Next este o gama de obiecte sanitare de lux (wc-uri, bideuri, lavoare) produsa in Italia si care permite oricui sa devina un designer de interior in baie, daca tine cont de niste reguli simple. Nu doar ca cei de la Hatria sunt mereu atenti la cele mai noi tendinte in design, dar aduc inovatii in baie si in ceea ce priveste aspectul functional care ne face viata mai comoda.

Daca esti in cautare de obiecte sanitare din ceramica, opreste-te putin asupra wc-urilor, bideurilor si lavoarelor produse de Hatria si vezi daca colectia Next este ceea ce cauti.

Stilul de design interior in baie

Ai posibilitati nenumarate de design, de la clasic la modern, de la industrial la victorian, de la minimalist sau scandinav la chabby chic, de la contempotan la futurist, etc. Important este sa iti mentii stilul curat, concentrat atat pe factorul design cat si pe facorul necesitate functionala.

Baia contemporana si obiectele sanitare din ceramica alba

In ultimii ani, stilul contemporan este unul usor minimalist, bazat pe linii simple si culori deschise la culoare. Unii aleg ca atat obiectele sanitare cat si mobilierul sa fie in culoare alba, contrastul cu gresia sau faianta fiind minim.

Stilul conteporan de design interior in baie se bazeaza pe armonie, pe alegerea de obiecte sanitare simple din ceramica de calitate, usor de intretinut, asa cun sunt cele din colectia Next de la Hatria.

design interior contemporan in baie cu obiecte sanitare Hatria Next

Stilul modern in baie

Baile amenajate in stilul modern surprind prin eleganta cu care fiecare obiect sanitar este integrat ca parte din design, surprind prin liniile simple si combinatia dintre elementele naturale folosite.

Lemnul natur, plantele si luminile joaca un rol important intr-o baie moderna cu obiecte sanitare care surprind prin forma si calitatea deosebita, cum ar fi cele din colecia Next de la Hatria.

desigm modern in baue

Stil minimalist in baie

Chiar daca stilul minimalist si-a mai pierdut din adepti, in bai si bucatarii, din cauza dimensiunilor reduse, el continua sa domine. Utilitatea este cautata in fiecare element aflat in baie, desigul fiind „complicat de simplu”, tocmai din aceasta nevoie de a reduce aglomerarea.

Se obtin bai curate din punct de verede stilistic cu o austeritate scandinava calculata. Obiectele sanitare sunt alese cu grija si dimensiunile joaca un rol important in design.

obiecte sanitare stil minimalist

Stil industraial in baie

Iata un stil de design care daca este in anumite limite si daca obiectele sanitare sunt alese inteligent, poate impresiona. Gri-urile si tonurile reci sunt indulcite cu elemente care surprind printr-o reinterpretare aparte.

Obiectele sanitare mate, inclusiv wc-urile, bideurile si lavoarele in culoarea neagra sau antracit ca cele din colectia Next de la Hatria sustin un design industrial perfect omogenizat.

obiecte sanitare stil industrial
Stil victorian in baie

Recunosc ca nu e un stil la indemana oricui. Personal, il vad mai mult in hoteluri luxuriante decat acasa. Auriul, accentele decorative si aerul unei epoci glorioase pot inspira un design cu adevart glorios.

Alegerea de baterii sanitare in stil victorian completeaza acel aer care inspira opulenta si o desvarsita eleganta. Alege inspirat obiecte sanitare de lux, inclusiv wc-uri si bideuri, si mentine stilul cat mai curat.

obiecte sanitare inspiratie victoriana
Se poarta stilul shaby si in baie

Iata un stil greu de stapanit pentru cei care adora shabby chic. Daca nu mentii niste limite clare, risti sa cazi in chici. Romantismul si nuantele pastelate, modelele florale si elementele care compun acest stil trebuie moderate cu grija pentru a pastra o ambianta calda si aerisita.

bai retro

Cireste si „Obiecte sanitare baie, tips and tricks„!

Cand privim pozele cu bai din reviste, de multe ori avem impresia ca le putem reproduce, dar nu este atat de usor. Trebuie sa alegi un stil cu grija si sa nu te abati de la el. Daca poti lucra cu un designer de interior, e si mai bine, mai ales in ideea in care alegerea dimensiunilor in ceea ce priveste obiectele sanitare pote infuenta major stilul.

Spor sa ai! Pe curand!

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.