Obiecte sanitare baie, tips and tricks

Cand ne gandim la amenajarea apartamentului sau al casei noastre, nu ne referim doar la dormitoare sau living, caci si baia are loc fruntas in ceea ce priveste o amenajare perfecta a acesteia. Deja cautam micile detalii in fiecare loc in care mergem si ne atrage tot ce este mai luxos si mai diferit in orice baie, mai ales la acele obiecte sanitare baie.

Nu mai suntem in anii 1940 cand totul era clasic, toalete clasice, capacele clasice albe de w.c, chiuvete sau cazi clasice. Atentia noastra se indreapta din ce in ce mai mult spre lux, desi intr-adevar sunt mai scumpe dar devin din ce in ce mai apreciate.

Modernizarea fiecarei bai poate sa inceapa cu obiecte sanitare baie, accesoriile mici din aceasta, cum ar fi suportul pentru hartie igienica, suportul pentru sapun, cosmetice si multe altele.

Obiecte sanitare baie, calitate si tehnologie

Cand treci la celalalt nivel, aici intr-adevar cautarea este dificila si alegerile si mai si dar cand le stii scopul, le aflii si valoarea. Cele mai importante obiecte sanitare baie trebuie sa fie calitative, de lux pentru o rezistenta de durata.

In aceasta categorie intra vasele wc, bideu, lavoarele, cazile sau cabinele de dus. Pentru mine, baia nu a insemnat niciodata, doar o baie.

Baia este acel loc in care fiecare dintre noi, avem un anumitor ritual, stam mai mult sau mai putin, reflectam asupar vietii si deciziilor, pe care probabil nu le vom lua niciodata. Dansam sau cantam, facem dus alaturi de multa spuma, un pahar de vin, si daca mai putem asculta si muzica, zic eu ca este cadrul perfect.

Citeste si 7 seturi de dus care iti transforma baia intr-un SPA.

Cand masori si calculezi, faci planul, faci calcule, totul la final se rezuma la alegerile de moment. Ca atunci cand faci lista de cumparaturi dar cand ajungi la cumparaturi, lista e degeaba ca nu se mai potriveste.

Aici este acelasi sistem : lista trebuie facuta in functie de dimensiune, culoare, stil, buget si cu siguranta vei reusi.

Autor: Expert-Online
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.