Comercializare si montaj pardoseli Brasov

Pentru anul 2022 in materie de confort, mai exact, comercializare si montaj pardoseli Brasov, designerii ne aduc vesti pe care multi dintre noi le asteptam : revenirea mochetelor si a linoleumului. Intotdeauna aceasta au adus un plus de confort sub picioarele noastre dar si extra stil si bun gust. Pe langa acest confort, rolul estetic joaca un rol extrem de important in completarea amenajarii spatiului din casa ta.

Daca ar fi sa alegi intre mocheta si linoleum, ce ai alege ? Raspunsul probabil este unul general pentru orice am alege pentru casa noastra : sa arate bine si sa fie durabil.

Cred ca mai intai de toate, ar trebui sa ne documentam si sa descoperim avantajele atat ale linoleumului dar si a mochetei in demersul pentru Brasov si comercializare si montaj pardoseli Brasov.

Trebuie stiut de la bun inceput ca ambele pot avea fir lung sau scurt, pot avea acelasi numar de noduri si o gama destul de variata de culori. De asemenea, acestea pot avea material din fibre sintetice sau chiar naturale.

Incepem cu avantajele mochetei :

Putem relua ideea ca aceasta ofera un plus de eleganta incaperilor. Intr-un spatiu si context potrivit, aceasta poate sa fie la pièce de résistance a incaperilor.

Dat fiind faptul ca aceasta se pune direct peste sapa, aceasta este imobila. Poate sa fie gandit si ca dezavantaj dar intr-o familie cu copii, faptul ca eviti riscul de alunecare sau ca te dezechilibrezi pentru ca s-a miscat, cred ca nu mai suna asa dramatic.

mocheta brasov

P.S.: mai ales in cazul oamenilor care nu suporta ca mocheta sau covorul sa fie stramb si il aseaza de fiecare data. Stiti ce zic, asa-i ?

Stiti senzatia cand te trezesti dimineata si simti caldura si confort sub picioare ? Acest sentiment de asemenea ti-l poate oferi mocheta.

Continuam cu avantajele linoleumului :

Cand discutam despre linoleum, atingem subiectul acestui an, este eco-friendly, caci este reciclabil si biodegradabil. Poate sa fie montat in orice camera din casuta voastra, desigur, in functie de designul folosit. Fiind fabricat din praf de pluta, calcar, ulei de in, rasini din conifere, iuta si pigmenti naturali, acesta nu declanseaza alergii.

linoleum si covor pvc brasov

Celelalte avantaje pot fi reperate usor : durabilitate si rezistenta, grosimea acestuia pentru izolare fonica si terminca dar si montajul usor. Acestea sunt doar cateva din avantaje pentru cei care aleg comercializare si montaj pardoseli Brasov de la FlavFlor. Camelia, omul din spatele FlavFlor te va incanta cu pardoseli si solutii de design interior personalizate pe nevoile si dorintele tale.

Autor: Expert-Online
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.