Avantajele alegerii unei balustrade din sticla

Daca m-ati intreba pe mine ce parere am despre balustrade de sticla la o prima vedere, as raspunde simplu 😮 bariera eficienta si discreta.

Totul in jurul nostru s-a modernizat. Vedem sticla oriunde mergem, in orice colt de lume am fi, sticla este pretuntindeni, in modele simple sau complicate, imaginatia noastra uneori nu are limite si ramanem surprinsi ce putem modela cu ajutorul ei.

Cand vine vorba de balustrade sticla, pe aceastea le intalnim cel mai des in spatiile comerciale dar si cele rezidentiale. Observam cel mai des in aceste spatii balustrade de scari  sau de pasarela.

Pe langa faptul ca aceste balustrade sticla sunt vazute ca o bariera discreta acolo unde o gasim necesara, m-am gandit sa va detaliez si alte avantaje pe care le putem castiga, atunci cand alegem acest tip de balustrada :

In varful listei, este acel atuu la care va asteptati : transparenta.

balustrada din sticla

Ne place sa vedem totul in jur, ne place sa fim cat mai aproape de natura sau ocean, mare sau munte asadar, aceste balustrade sticla folosite la piscina, plaja, nu ne obtureaza deloc privelistea de care ne putem bucura din plin.

Cel de-al doilea avantaj, la care sunt sigura ca se gandesc mai mult cei care sunt parinti sau persoane mai atente, este siguranta. La acest detaliu cred ca ar trebui sa ne gandim mai mult decat la oricare din aceasta lista si intotdeauna sa fie primordial.

Chiar daca la o prima vedere, sticla pare extrem de delicata sau subtire, de fapt, balustradele din sticla sunt foarte sigure. Am adus aminte de cei care citesc si care sunt parinti, deoarece ne dorim sa ne stim copiii in siguranta atunci cand sunt in apropiere de zone cu acest tip de balustrada.

Un ultimul avantaj il prezint mai mult doamnelor, caci pe noi ne intereseaza extrem de mul intretinerea lucrurilor pe care le am in casa si in jurul nostru. Putem spune fara doar si poate ca acest tip de balustrada este usor de intretinut. Se poate folosi un detergent delicat pentru rama acesteia, in timp ce pentru sticla se vor folosi produse speciale, pe care le gasim pretutindeni.

Autor: Expert-Online
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.