Polisare auto Brasov „ca la carte”

Cu toții avem o mașină pe care o iubim și am convingerea că fiecare dintre noi acordă o atenție specială îngrijirii acesteia la exterior, pentru a păstra sănătatea și aspectul vopselei. Iar dacă îți dorești menținerea culorii vii și strălucitoare, nu-i așa că vei alege anumite curatatorii auto și locuri de parcare? În fond, calitatea vopselei vorbește despre modul în care a fost întreținut autoturismul, deși, în timp, pot apărea imperfecțiuni ce necesită corectare. Așadar, dacă vrei ca „bijuteria” ta să fie aranjată de o echipă profesionistă, vei aprecia serviciile RP Detailing de polișare auto Brașov.

Ce reprezintă această procedură, care sunt pașii de urmat, precum și beneficiile obținute, sunt câteva subiecte dezbătute în rândurile de mai jos.

Menționăm, mai intâi, că lustruirea mașinii presupune aplicarea unor substanțe speciale, cu scopul de a netezi zgârieturile și de a-i reda strălucirea. Totuși, specialiștii nu recomandă să facem abuz și subliniază faptul că ceara utilizată previne deteriorarea stratului de vopsea, menținând astfel efectele polișului.

Etapele procesului de polisare auto

Pasionați de perfecțiune și mari iubitori de mașini, experții RP Detailing explică etapele necesare efectuării procesului de polișare auto Brașov.

Astfel, după degresarea, curățarea cu soluții profesionale de spălare și uscarea completă a suprafețelor ce vor fi polișate, se va măsura grosimea stratului de vopsea, urmând a se acoperi elementele din plastic și metal (balamale, protecții).

Apoi stratul de lac va fi corectat în mai multe etape de polișare, se va spăla complet cu spumă, iar după uscare se vor aplica tratamentele cu glaze și stratul de ceară sigilant pentru lac.

Sigur că scepticii vor pune la îndoială utilitatea acestei proceduri, însă cunoaște cineva beneficiile pe care le aduce o polișare auto Brașov? Căci, dacă eliminarea zgârieturilor, reducerea frecvenței spălarii auto sau prelungirea vieții vopselei nu sunt argumente suficient de puternice, poate te convinge faptul că implicit, crește valoarea de revânzare a autoturismului?

Apelează cu toată încrederea la un centru specializat de detailing auto și lasă-te surprins de rezultatele impresionante.

Autor: eon
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.