Colantare auto Brasov pentru protectia si intretinerea masinii la exterior

Vrei să îți protejezi mașina de intemperii și să menții aspectul impecabil al caroseriei? În atelierul RP Detailing beneficiezi de servicii de colantare auto Brașov cu folie de protecție PPF. Aceasta te ajută să păstrezi elementele caroseriei și luciul vopselei în perfectă stare.

Cu siguranță iubitorii de mașini se întreabă cum să își facă autoturismul special?

Ei bine, profesioniștii din domeniu recomandă procedura de colantare auto Brașov, parțială sau totală, cu folie specială, rezistentă pe o perioadă mare de timp. Ar fi totuși indicat să specificăm faptul că foliile care nu sunt destinate îmbrăcării autoturismelor, crapă și se dezlipesc rapid.

Mai mult decât atât, prin aplicarea foliei, mașina capătă un aspect nou, însă, în același timp păstrează suprafața originală a acesteia.

Și pentru că în repetate rânduri am asistat la discuții pro și contra folierii, regăsiți, mai jos, avantajele procedurii de colantare auto Brașov, față de revopsirea bolidului.

Astfel, procesul de foliere durează 3-4 zile, iar prețul lucrării este cu mult mai mic decât vopsirea. Folia zgâriată poate fi înlocuită pe elementul respectiv în câteva ore, spre deosebire de timpul necesar (cam 2 zile) alocat vopsirii.

Dar mai presus de orice, marele avantaj îl reprezintă ușurința cu care se îndepărtează folia atunci când te-ai plictisit de ea.

Iar dacă îți dorești o protecție ridicată, mașina ta poate beneficia de folie cu efect de regenerare și protecție UV. Aceasta va căpăta rezistență atât la zgârieturi cât și la pete dificile, ba, mai mult, va avea un aspect lucios, exact ca o mașină din showroom.

Așadar, pentru garanția lucrului bine făcut, consultați profesioniștii RP Detailing ce vor ridica această colantare auto Brașov la nivel de artă. Aplicarea corectă a autocolantului se va desfășura în cele mai bune condiții, în spații special amenajate, iar raportul calitate/preț va fi unul corect.

Iubim mașinile și ne dedicăm lor!

Autor: Expert-Online
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.