De ce sa cumperi aur? Nu stiu daca ai vazut dar inflatia creste alarmant. Dupa Covid, a venit razboiul, pretul pietei energetice a sarit in aer, iar de curand, colac peste pupaza, s-au marit dobanzile.
Ce inseamana asta? O criza economica in care ar trebui sa reduci chetuielile si sa pui banii la ciorap. Dar cum economisesti cand banii fiduciari nu mai au nici valoarea de ieri? Cumperi aur sau alegi alte active care sunt mai sigure pe timp de criza.
Primele scumpiri le-am simtit la alimentele de baza. Marii comercianti ca Amazon, spre exemplu, marjand pe o inflatie trecatoare, au suferit pierderi importante facand un joc al promotiilor si fidelizarii clientilor intr-o perioada zbucuimata.
Au jucat si au pierdut. Spre norocul lor, isi permit acest lucru, dar nu si pe termen lung. Pentru noi, muritorii de rand, salvarea vine din economii si investitii sigure in active. Trebuie sa ne incredem in istorie si in ciclurile de pana acum si sa investim in lingouri sau monede de aur, asa-zisul aur de investitie, in monede stabile (cumparam valuta de la primele puteri mondiale precum SAU, Japonia, Elvetia) sau investim in actiuni sigure, cele din sectorul farmaceutic sunt cea mai buna optiune. 😉
Inflatia creste in continuare
Nu vreau sa te sperii, dar lucrurile nu sunt roz. O simti si tu in propriul portofel. Indicele preturilor de consum creste si inflatia e in trend ascendent. Este momentul sa nu cumperi mai mult decat ai nevoie si sa investesti cu cap.
Cireste si articolul despre „Pretul aurului in 2022„.
Da, stiu, nu oricine se pricepe la bursa sau la investitii. Poti insa sa cumperi aur cand pretul scade si sa vinzi cand pretul creste. Iata indicele BNR privind pretul aurului de investitii:
De unde cumperi aur?
www.aurlingou.ro, cu o experienta de peste 20 de ani pe piata aurului de investitie, comercializeaza lingouri de aur si monede de aur cu puritate 999,9%. Aurul de investitie nu este purtator de TVA si poate fi rascumparat oricand.
Preturile sunt actualizate online, conform indicilor din piata internationala. Aurul ramane o moneda de schimb universala.