Clinica stomatologica Bucuresti pentru un zambet stralucitor

Dorinta mea din copilarie era sa devin dentist, sa repar dinti si sa readuc zambetul pe chipul apropiatilor si a familiei. Am crescut si am ajuns la alegerea vocatiei si mi-am dat seama ca nu este pentru mine acest domeniu mai ales ca, cu timpul, frica de dentist s-a amplificat. Pana cand am fost pusa in fata faptului implinit si am ajuns in cabinet din cauza unei dureri dentare.  Clinica stomatologica din Bucuresti mi-a fost recomandata si am ales-o cu mare incredere. Si bine am facut!

Am descoperit ca aceasta teama de dentist era chiar fara motiv,  ideile si gandurile din capul meu erau legate de o frica veche. In momentul in care intalnesti o echipa profesionista stii ca ai ajuns unde trebuie.

De ce am ales Dentexpert Magic Bucuresti ?

estetica dentara Bucuresti

Pentru ca se poate sa gasim si clinici performante, primitoare si puse la punct pana la ultimul detaliu, o clinica pregatita pentru prezent si mai ales, pentru viitor.

Dat fiind faptul ca am reusit sa imi inving teama, ajunsa in cabinet am hotarat sa apelez la aceasta clinica stomatologica Bucuresti pentru o dorinta veche : mai exact, fatetele dentare.

Am pus intrebari, am aflat care sunt avantajele si dezavantajele acestei interventii, caci la aceasta clinica gasesti toate serviciile de care ai putea avea nevoie :endodontie, ortodontie, radiologie dentara si multe altele. Daca nu cunoasteti denumirile, fiti fara griji. Cand veti avea nevoie de una dintre interventii, veti cunoaste mai bine ca oricine.

Spre exemplu, interventia mea a fost prezentata ca fiind cea mai versatila metoda estetica. Aceasta interventie este perfecta pentru dintii care prezinta mici imperfectiuni de forma sau poate culoare dar si goluri sau fracturi.

Ce fac mai exact aceste fatete dentare ?

Pot schimba forma, culoarea, marimea dintilor. Acest procedeu este o alternativa a albirii dintilor doar ca de durata. Au o durata de viata intre sapte si cincisprezece ani si ce m-a incantat cel mai mult este faptul ca este putin invaziva ca procedura dentara.

Au devenit extrem de populare aceste fatete dentare in ultima perioada, am vazut rezultate uimitoare si asa mi-am facut curaj sa discut despre aceasta interventie.

Multe dintre fricile de doctorii stomatologi vin din experiente mai putin placute asadar, alagerea tine de tine si profesionistii care se ocupa de cazul tau.

Autor: Expert-Online
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.