Baterii baie Grohe, lux si calitate la superlativ

S-au dus timpurile in care baia era doar functionala, acum acest spatiu devine o continuitate a designului de interior, devine o expresie a micilor detalii. Tomai de aceea iti recomand baterii baie Grohe,  sunt mai mult decat obiecte sanitare, sunt un amestec de inginerie si design, de materiale si functionalitati care redefinesc luxul si calitatea.

Baterii lavoar Grohe, o poveste depre simplitate si eleganta

Daca cauti perfectiunea in baia ta atunci te sfatuiesc sa te indrepti catre baterii de lavoar Grohe, sunt niste bijuterii care definesc designul baii tale, sunt trainice si functionale si reusesc prin design sa devina obiecte sanitare iconice, fara varsta si fara detalii care sa disproportioneze aspectul vizual.

In ceea ce ma priveste, aleg designul simplu si armonios. Bateriile de Grohe sunt ca little black dress in moda, sunt un Coco Chanel in amenajarea bailor. 🙂

Daca iti plac bateriile luxuriante, cu elemente din epoci de „de aur”, Grohe a dezvoltat colectii de baterii baie care se inspira din maiestria bijutierilor si din arhitectura cladirilor istorice. Grohe inseamna arta pentru baie perfectionata de ingineri pentru functionalitate.

baterii lavoar Grohe

Baterii baie Grohe pentru ca iti pasa de resurse

De la mic la mare, de la oameni simpli la ingineri si proiectanti de robinete si sisteme de alimentare cu apa, toata lumea cauta solutii care sa reduca consumul de apa. Resursele sunt limitate, trebuie sa tratam cu grija si respect acest aspect si sa ne gandim si la mama natura. Istoria ne-a demonstrat ca stim sa distrugem, noi vrem sa demonstram ca stim sa luam masuri pentru a fi mai putin distructivi si pentru a repara.

Aici ne ajuta Grohe cu baterii inteligente pentru baie si bucatarie care reduc atat consumul de apa cat si consumul de energie folosita la incalzirea apei menajere. Daca iti doresti o casa in care sa ai control asupra consumului de resurse, alege baterii baie Grohe, iti vei optimiza costurile si vei contribui activ la salvarea planetei.

Baterii cada Grohe, design si functionalitate

Ca si in cazul bateriilor pentru lavoar, bateriile pentru cada Grohe sunt adunate in colectii cu elemente care iti fac alegerea mai usora, care te inspira in alegerea unui design si care iti ofera senzatia ca esti la Spa desi esti in baia proprie.

Functiile pe care le au multe baterii de cada Ghohe sunt integrate atat de discret incat pare ireal. Totul este o contopire a ingineriei in design.

Baterii bideu Grohe pentru mai mult confort

Calcularea exacta a debitului si a unei temperaturi constante nu este o problema pentru cei de la Grohe. Desi sunt niste colosi in ceea ce priveste sistemele pentru baie, nu par sa se opreasca, incearca mereu sa se autodepaseasca, sa ridice gradul nostru de confort. Amestecarea jeturilor de apa cu jeturi de aer pare banala, calculul debitului si a presiunii si armonia dintre cele doua este insa o treaba mai complexa decat pare.

Smart home este mai mult decat o gaselnita de marketing, este o tinta atinsa si care se regaseste in tot ceea ce Grohe face de un timp incoace.

Sisteme de dus Grohe, o experienta senzoriala

sisteme de dus grohe

Daca nu ma crezi, ia-ti o camera la un hotel care are in baie un sistem de dus Grohe. Vei descoperi pe pielea ta ce poate face un sistem de dus Grohe. Te vei indragosti iremediabil. Sistemele  cu termostat iti permit alegerea unei temperaturi optime, poti regla debitul, pulverizarea, totul. Totul este la alegerea ta!

Si tu meriti un sistem intuitiv de dus de la Grohe. Designul este minimalist si se potriveste atat in baile mari cat si in baile de mici dimensiuni. Poti alege coloane si sisteme de dus minimaliste sau incastrate, functionalitatea este la aceleasi cote: MAXIME.

Baterii cu divertor, baterii cu monocomanda, totul este proiectat pentru un confort si o experienta relaxanta in baie. Si daca tot am ales Grohe pentru baterii putem merge mai departe si alege obiecte sanitare de la acelasi producator.

Obiecte sanitare Grohe: forma, functie si tehnologie

Cand vine vorba despre obiectele de ceramica din baie nici nu stiu cu ce sa incep. Groge are colectii de obiecte sanitare care urmaresc un numitor comun, care se completeaza si scriu o poveste despre design interior intre functionalitate si forma.

Grohe iti pune la dispozitie lavoare, cazi de baie, wc-uri si bideuri de inalta calitate, in forme si marimi variate, potrivite pentru bai de orice marime si pentru orice stil de design.

Tehnologiile folosite in baie iti fac viata mai usoara la propriu:

  • GROHE PureGuard – ceramica cu ioni antibacterieni si suprafata neteda
  • triplu vortex GROHE – vartej de apa puternic, curatare economica si fara stropi in jur
  • toalete fara rama – curatare usoara
  • capace de toaleta cu eliberare rapida si fara balamale

Versatile si trainice, obiectele sanitare Grohe sunt o declaratie de stil perfectionat prin functionalitate si inovatie. Alege-le pentru casa ta, pentru un viitor sustenabil.

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.