Coloane de dus cu termostat

Cand ai adus ultimele modificari in baie? Stii ce poti face rapid si fara santier? Poti face upgrade la confort cu o coloana de dus cu termostat. Pot sa iti spun din start ca iti va schimba viata in bine si vei simti acest lucru si in ceea ce priveste si facturile lunare. Vei consuma mai putin, deci vei plati mai putin.

Nu stiu cum iti inchei tu ziua, dar eu ador sa ma retrag sub dus si pentru 10 minte nu mai exista nimic altceva decat jetul de apa sub forma de ploaie. Pentru 10 minute, nu mai exista copii, job, teme de corectat, haine de impaturit sau orice altceva.

Coloane de dus ajustabile si cu termostat

Iti recomand coloane de dus ajustabile pentru ca fiecare membru al familiei sa se poata bucura de placerea unui dus reconfortant. Termostatul nu este un moft, este o metoda prin care te poti bucura de placerea unui dus cu temperatura constanta, ajustata exact nivelului tau de confort.

coloane de dus reglabile

Inca imi aduc aminte de momentele in care eu incercam sa fac un dus si cineva din casa folosea apa calda la bucatarie. Un jet de apa rece era ultimul lucru de care aveam nevoie la acel moment.

Daca vrei un dus fara variatii de temperatura sau debit constante, investeste in confort si alege coloane de dus ajustabile si cu termostat.

Ai citit articolul „7 seturi de dus care iti transforma baia intr-un SPA„?

Recenzii excelente la colane de dus

Toata lumea cauta azi informatii si recenzii la obiecte sanitare, inclusiv coloane de dus. Am ales astazi 2 coloane de dus care exceleaza la acest capitol si au primit 5 stele din partea utilizatorilor.

Coloana de dus cu termostat Grohe Tempesta Cosmopolitan 250 Cube

Da, stiu, iar vorbim de Grohe. Pur si simplu isi fac treaba atat de bine si aduc asa de multe inovatii in baie incat nu am cum sa ii ignor. Gama Tempesta Cosmopolitan exceleaza atat la capitolul tehnologie cat si la capitolul finisajelor estetice.

Coloana de dus HansGrohe Crometta E240

Grohe si Hansgrohe se iau la intrecere. Pentru noi este bine, concurenta dintre cele doua branduri nu poate fi decat un avantaj pentru noi. Pasiunea inginerilor este pusa in valoare prin gandirea curajoasa a designerilor de obiecte sanitare.

Nu mai sta pe ganduri, meriti mai mult confort in baie. Fa investitii inteligente si alege solutii cu tehnologii sigure, care economisesc resurse si timp.

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.