Corturi de evenimente: inchiriere si pachete de servicii

Sa iti zic drept, mie intotdeauna mi-au placut nuntile la cort, au fost de departe cele mai reusite la care am participat, si pot spune ca am fost la minim 20 de astfel de evenimente. Am aflat de la ei ca atunci cand apelezi la corturi de evenimente, primesti mai mult decat cortul sau corturile in sine, primesti intreaga logistica de care ai nevoie pentru organizarea unui eveniment wow.

Stiu ca multi s-au orientat in acesta perioada catre corturi de evenimente presati de factori sociali, nu mai vreau sa mai pronunt cauza. Nu mai vreau! Sunt pe cale sa descopere ca inchirierea unui cort de evenimente  este alegerea ideala pentru o nunta, un botez, o petrecere corporate, un targ sau o expozitie.

Inchiriere corturi evenimente

Serviciile de inchiriere corturi de evenimente sunt mai complexe decat par. Pe langa cortul de evenimente propriu zis poti beneficia si de mici corturi (padoga) in care sa organizezi diverse activitati: loc de joaca pentru copii, spatiu de relaxare, spatiu pentru debarasare, etc.

Cel mai mare avantaj este faptul ca poti organiza un eveniment in mijlocul naturii, intr-o gradina spendida, in curtea unui castel sau a unei pensiuni, langa o piscina sau un lac, pe malul marii, pe un stadion sau in alte locatii de interes. Ai asa de multe optiuni…

Dezavantajul este ca tu trebuie sa te ocupi de inchirierea spatiului in care va fi amplasat cortul de evenimente si de toate avizele sau autorizatiile necesare desfasurarii evenimentului. Cred ca asta e singurul dezavantaj. Vremea? Nu are nici o influenta, intr-un cort de evenimente esti protejat ca in orice alt spatiu inchis. Ba, din contra, daca cortul de evenimente are tavanul transparent, te poti bucura de tot ce are cerul sa iti ofere, noaptea privelistea e feerica.

Sa ne intoarcem la avantaje. Cei care se ocupa de inchiriere corturi pentru evenimente sunt pregatiti cu tot ce inseamna logistica: transportul si montajul cortului pentru evenimente, podea din lemn si mochete la alegere, mese si scaune, aranjamente si imbracaminte pentru orice spatiu din cort, drapaje, candelabre si alte accesorii estetice, obiecte personalizate, generatoare de curent, aparate de aer conditionat etc.

In ceea ce ma priveste ai mai multe avantaje decat intr-o sala clasica. Mancarea poate fi asigurata de un serviciu serios de catering.

Mergi la un eveniment la cort, personal sau bussiness, si convinge-te singur. Iti dau si un pont , poate iti e de folos: Meba Events inchiriaza corturi pentru evenimente.

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.