Psiholog Brasov – upgrade pentru incredere in tine

Nu trebuie sa ai o problema ca sa apelezi la un psiholog Brasov. Daca vrei sa te dezvolti, sa evoluezi intr-un mod armonios, daca vrei sa darami ziduri pe care tu sau altii le-au ridicat in jurul tau poti alege calea dezvoltarii personale ghidata de un psihoterapeut.

Increderea in tine se construieste din frageda pruncie. Cele mai mari probleme de dezvoltare personala si incredere pornesc de la primii pasi. Toti acei „NU!” primiti de-a lungul vietii se aduna si rod din incredere asa cum apa roade stanca, incet si sigur.

Uneori, din punct de vedere al increderii, dintr-o grija care isi gaseste justificarea in niste mentalitati limitative, ne handicapam singuri. Ajutorul venit din partea unui psiholog Brasov este tocmai in ideea in care ne demonstreaza ca putem evolua, ca putem sa ne scuturam de niste mentalitati intiparite bine atat in minte cat si in inima.

Limitarile, mai ales cele impuse din educatie, sunt greu de depasit.

Nu poti! Nu esti in stare! Nu esti bun de nimic! Esti prost! Nu e pentru tine! Nu esti bun la …! Toate acestea se aduna si incepi sa crezi. Si daca ajungi sa crezi, nu mai incerci. Neincercand, nu ai cum sa reusesti.

Aici intervine rolul unui psiholog din Brasov. Fiecare nu trebuie daramat. Increderea in sine se recapata greu, dar odata castigata, succesul este garantat. Lasa psihoterapeutul sa iti fie partener in acasta minunata calatorie. Redescopera-te!

Nu te mai iubesc!

4 cuvinte care pot provoca o durere imensa. Cei mai multi dintre noi am primit expresia la fileu. Ramai fara aer. Cerul se prabuseste! Lumea e in alb si negru! Pret de cateva secunde, poate si mai mult, esti inert.

Psiholog Brasov pentru a invata sa te iubesti

Unii isi revin in cateva zile, altii in ani. Pentru unii poate fi factorul declansator al unei depresii. Depinde foarte mult si de cat de mult te iubesti tu. Iubirea de sine este un scut. Daca tu nu te iubesti suficient, altii de ce ar face-o? Iata de ce ai nevoie de un psiholog Brasov! E nevoie sa inveti sa te accepti si sa te iubesti.

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.