Cos de cumparaturi din plastic – 5 avantaje

Imediat ce intri in magazin intinzi mana dupa un cos de cumparaturi din plastic. Pe buna dreptate, nu ai de ce sa renunti la acest avantaj al cosului de cumparaturi chiar daca cumperi unul, doua sau mai multe produse.

Cei din retail stiu cat de mult inseamna un cos de cumparaturi pentru tine, motiv pentru care pun la indemana cel putin un tip de cos de cumparaturi din plastic, magazinele mai mari oferind posibilitatea de a alege :

  • cos de cumparaturi din plastic cu manere;
  • cos de cumparaturi din platic pe roti;
  • carucior pentru cumpraturi.

Vezi si Cosuri din plastic pentru magazine – alegerea potrivita.

Cos de cumparaturi din plastic, cu manere, pentru cumparaturi zilnice

Cosurile cu manere pentru cumparaturi sunt printre cele mai practice atat in magazinele mari cat si in micile magazine de cartier. Eu folosesc un astfel de cos de cumparaturi din plastic si atunci cand merg in hipermarket si vreau sa evit cumpararea lucrurilor care nu sunt pe lista. Nu imi iese tot timpul, dar nici nu mai umplu un carucior pentru cumparaturi. 🙂

cos cumparaturi

Care sunt cele 5 avantaje ale unui cos de cumparaturi?

  1. Sunt usoare. Confectionate din plastic, acestea sunt foarte usor de transportat prin magazin.
  2. Sunt durabile. Desi nu pare, plasticul este durabil si cosurile de cumparaturi rezista timp indelungat desi sunt folosite zilnic si cu intensitate mare.
  3. Sunt reutilizabile. Dupa ce tu ti-ai mutat cumparaturile in sacose, responsabilii magazinului duc cosul de cumparaturi din plastic in stiva (deci sunt si stivuibile si nu ocupa mult spatiu!) de la intrarea magazinului. Acest ciclu se mentine pe toata durata zilei.
  4. Sunt usor de curatat. Cosurile de cumparaturi din plastic dint usor de curatat si dezinfectat.
  5. Sunt ieftine. Confectionate din plastic reciclat, cosurile de cumparaturi cu manere sunt ieftine si atunci cand se deterioreaza pot fi repede inlocuite cu unele noi fara cine stie ce investitii.

Vezi si Accesorii magazine si supermarketuri

Asadar, doteaza magazinele de orice marime cu cel putin un tip de cos de cumparaturi din plastic cat si cu alte accesorii pentru magazine si clientii se vor simti confortabil in timpul petrecut in magazin. Si vor reveni!

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.