Pompe de apă industriale Grunfos: consum energetic mic, performanțe mari și prietenoase cu planeta

Aplicațiile industriale sunt din ce în ce mai diverse astfel că renumitul brand Grundfos a reușit să iasă și de această dată în evidență, grație inovației în materie de pompe de apă industriale, configurate specific pentru vehiculare de variate fluide.

Construite pentru a rezista la medii agresive, acestea își găsesc utilitatea în diferite procese industriale și confirmă, o dată în plus, că sustenabilitatea reprezintă un mod de viață. Mai mult decât atât, Grundfos continuă competențele în cadrul personalizării și ingineriei cu integrarea sistemelor și inteligență încorporată, asigurând, prin intermediul acestor pompe de apă industriale, soluția perfectă în domeniu. Astfel, ele pot fi regăsite în variante diferite de material, necesare pentru procesul CIP (cleaning in place) sau compoziția lichidă complexă.

Pompe Grundfos, pompe de apă cu livrare rapidă din stoc

Pompe de apă industriale Grunfos din oțel inoxidabil

De asemenea, gama de pompe de apă industriale se diferențiază prin materialul din care sunt fabricate. Oțelul inoxidabil de înaltă calitate, va rezista întotdeauna în mediile agresive întâlnite în procesele de curățare și va manevra temperaturi de până la 180 grade. În plus, dozarea cu precizie va accelera procesele prin simpla adăugare a substanțelor chimice necesare, reducând, prin urmare, timpul de spălare și oprire, precum și utilizarea chimică.

Să reținem așadar că pompele de apă de la Grundfos contribuie la răcirea și încălzirea industrială, desalinizare, tratarea apei de proces industrial, furnizare și transfer de apă industrială, tratarea și reutilizarea apelor uzate industriale.

Profesioniștii în domeniu oferă consultanță de specialitate și soluții personalizate, asigurându-se că ridică ștacheta în ceea ce privește eficiența energetică și protecția mediului.

Pompe industriale Grundfos, solutia de pompare pentru o productie continua

La cerere, beneficiați de cea mai bună ofertă, atât din punct de vedere tehnic cât și de preț, cu precizarea că solicitarea trebuie să includă un minim de informații. Printre acestea amintim: descrierea aplicației, debitul de pompare necesar, presiunea de lucru și observații privind pierderea de presiune pe instalație, precum și detalii referitoare la densitatea sau vâscozitatea fluidului vehiculat.

Nu uitați: calitate, înainte de toate!

Autor: Expert-Online
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.