Pompe industriale Grundfos, solutia de pompare pentru o productie continua

Am mai vorbit eu cu ceva timp in urma despre productia din Romania. Ma bucura enorm sa observ ca foarte multi producatori de renume si-au deschis fabrici in Romania sau au inglobat in cadrul lor producatori care altfel nu aveau nicio sansa. Pentru a avea un flux de productie continuu ai nevoie de pompe industriale optimizate fix pe nevoia ta.

Nu deageba Grundfos a devenit lider de piata in pompe industriale si solutii de pompare a apei. Aliajele folosite, tehnologia brevetata folosita in fabricatie si intretinerea facila au contribuit enorm la suscces, Grundfos devenind un furnizor complet de pompe de apa fiabile, economice.

Provocari actuale pentru pompe industriale si sisteme complete de apa

pompe industriale grundfos in industria auto

pompe industriale Grundfos in industria auto

Indiferent de adancimea la care se afla apa subterana, exista pompe industriale care sa extraga si pompeze apa. Sunt industriii care depind de apa, precum:

  • productia de produse chimice,
  • productia de automobile,
  • mineritul,
  • productia de alimente si bauturi,
  • productia de textile,
  • productia de echipamente electronice
  • productia de produse farmaceutice, etc

Oprirea productiei s-ar materializa in pierderi care se calculeaza pe fiecare ora in care utilajele nu pot lucra. Acesta este motivul pentru care foarte multi producatori au apelat la pompe industriale Grundfos pentru a-si moderniza sistemul de pompare si circulare al apei.

De ce pompe industriale Grundfos?

pompe industriale grundfos

pompe industriale Grundfos

Zeci de ani de experienta inseamna cunoastere, inseamna stabilitate si multa, multa cercetare. Pompele au devenit din ce in ce mai mici si mai compacte, total electronice si controlate prin wi-fi de la distanta. Tocmai de aceea ele sunt ideale in productie. In plus, materialele din care sunt realizate le face rezistente la coroziune, toxicitate sau atacuri chimice.  Exista pompe industriale atat pentru ape curate cat si pentru ape reziduale incarcate cu diverse impuritati.

Consumul energetic mic este inca un motiv sa achizitionezi pompe industriale Grundfos. In Romania ele ajung prin Instal Generation din Brasov, distribuitor la nivel national si cunoscator al tuturor tipurilor de pompe industriale pretabile fiecarei aplicatii in parte.

Acum nu mai ai nevoie de o armata de oameni care sa supravegheze sistemul de pompe, presiunea din acestea sau debitul apei. Cu pompele industriale Grundfos, totul se face electronic. Se reduc atat forta de munca cat si costurile operationale.

Presiune constanta, indiferent de debit

Inca un avantaj al pompelor industriale de la Grundfos este mentinerea presiunii constante chiar daca debitul se schimba. Pompele inteligente ajuta la stabilizarea intregului sistem de pompare si circulare a apei.

Pompele industriale Grundfos se adapteaza tuturor cerintelor particulare de alimentare cu apa.

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.