Un sistem performant de incalzire cu pompe Grundfos Magna

Institutiile publice, spitalele, gradinitele, cresele functioneaza de cele mai multe ori in cladiri vechi, in care nu s-au facut incestitii in ceea ce priveste sistemele de incalzire. Cum cele mai multe astfel de investitii se fac cu bani de la bugetul de stat, se amana, si astfel, cresc preturile la energie. Solutia pentru multe dintre acestea a fost un sistem de incalzire cu pompe Grundfos Magna.

Cele mai multe astfel de institutii gazduiesc de la cateva zeci de persoane la cateva sute. Livrarea apei calde si producerea caldurii necesare unui ambient placut inseamna pierderi substantiale provocare de un sistem invechit si de tevi multe., cu trasee alambicate.

Pompe Grundfos Magna, solutia pentru reducerea consumului de energie

Incepand de la cazane si de la pompele de circulatie, multe astfel de institutii si-au conceput un program de realbilitate energetica, de modernizare in ideea in care noile investitii se vor amortiza intr-un termen de la scurt pana la mediu si consumul energetic va scadea cu pana la 75-80%.

Sistemele de pompare Grunfos Magna au fost alese de multe institutii din Europa pentru a-si reduce costurile cu energia electrica, pentru a fi functionale non stop la parametri ridicati si pentru a polua mai putin. Nu este nici un secret ca vechile pompe si sisteme de incalzire poluau foarte tare. Pana la urma, efectul de sera de care se vorbeste si schimbarile climaterice care au loc sunt un efect cauzat ne noi toti si trebuie sa ne priveasca pe fiecare in parte.

Pompe Grundfos Magna, un mod de a face economii

pompe de circulatie Magna Grundfos

Sistem realizat cu pompe de circulatie Grundfos Magna , www.instalgeneration.ro

Ce zici de faptul ca pompele Grundfos Magna au interfata Bluetooth? Acestea se pot conecta la orice dispozitiv inteligent printr-o aplicatie pusa la punct si dezvoltata de cei de la Grundfos. Astfel, intregul sistem se opreste sau porneste automat in functie de caracteristicile programate. Cum nimic nu merge in plus, din inertie, se fac economii suplimentare si randamentul creste.

Modernizarea instalatiilor vechi, schimbarea pompelor de circulatie si integrarea unui sistem care functioneaza programat, la distanta, fara interventii, nu poate fi decat benefic. Reducerea costurilor energetice si a emisiilor de dioxid de carbon in atmosfera cu ajutorul pompelor de circulatie Grundfos Magna fiind la fel de importanta ca si confortul termic al celor din institutii, centre educationale, spitale etc.

Pompe Grundfos Magna, pompe de circulatie pentru uz industrial

Vrei sa ai control complet si usor asupra instalatiei de apa si de incalzire? Raspunsul pentru un management eficient al cladirilor este sistemul de pompe Grundfos Magna: tehnologie avansata, inteligenta, economie.

 

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.