Cursuri online de make-up cu make-up artisti valorosi

De ce sa te inscrii la o serie de cursuri online de make-up? Pentru ca invatarea necesita informatii CORECTE si pentru ca si in acest domeniu tendintele si mai ales tehnicile de aplicare si blenduire, s-au schimbat.

Da, stiu, reels-urile cu fete care se machiaza „rools” dar, chiar crezi ca este cel mai potrivit loc sa inveti? In plus, eu nu cred in machiajul universal. Nu uita, machiajul nu este despre a acoperi si a schimba fizionomiile, este pentru a pune in lumina partile frumoase ale fetei si pentru a estompa defectele.

Cursuri online de make-up pentru fiecare fizionomie in parte

Nu suntem la fel, deci hai sa nu ne machiem la fel! Estetiq Beauty Academy ofera o varietate de cursuri online de make-up pentru a ajuta profesionistii din domeniu sa isi dezvolte abilitatile si sa-si perfectioneze tehnica. Cu preturi accesibile, incepand de la doar 56 de lei pe luna, cursurile sunt potrivite atat pentru cei care doresc sa invete noi tehnici de machiaj, cat si pentru cei care isi doresc o cariera in domeniul frumusetii.

Nu este sufcient sa fii talentat, trebuie sa ai informatii despre  fiecare tip de ten, despre fata ovala, fata patrata, fata rotunda sau fata in forma de inima. Nasul proeminent si nasul mic nu se machiaza la fel. Felul in care te joci cu lumina si umbrele poate corecta, sau din contra, iti poate face un nas mai mare. 🙄

Cursuri online de make-up de la 56 lei/ luna

Cursurile online de make-up oferite de Estetiq Beauty Academy sunt structurate pentru a se potrivi tuturor nivelurilor de abilitati. Incepatori sau avansati, toti studentii au acces la cursuri si masterclassuri pentru a invata sau a-si perfectiona tehnica. Modulele includ tehnici de machiaj de baza, conturarea si iluminarea fetei, tehnici de machiaj de seara sau de zi, machiaj pentru fotografie sau film, machiaj pentru evenimente speciale si multe altele.

cursuri make-up online

Un alt avantaj al cursurilor de machiaj online de la Estetiq Beauty Academy este faptul ca acestea sunt oferite de make-up artisti cu experienta si calificati. Daca vrei sa inveti, invata de la cei mai buni!

Inscie-te acum la Estetiq Beauty Academy si invata sa devii un make-up artist adevarat

Cu un abonament lunar de doar 56 de lei, ai acces la cursuri de calitate si vei interactiona cu oameni influenti din industria beauty. Fii prezent! Incearca o luna, testeaza. Ai timp sa te convingi de valoarea adaugata pe care o primesti. Cu siguranta iti vei prelungi abonamentul pe minim un an si vei perticipa la workshopuri, masterclassuri si seminarii in domeniul frumusetii.

Spor la invatat! E nevoie de make-up artisti talentati si dispusi sa investeasca in ei zi de zi. Si sa ne ofere noua un machiaj personalizat, conform fizionomiei.

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.