De ce să soliciți o evaluare gratuită a arhivei?

Păstrarea și conservarea documentației unei societăți este obligatorie, stabilită prin ordin legislativ. Fiecare instituție are libertatea de a-și alege modul de arhivare, astfel încât aceasta poate fi realizată fie intern, fie apelând la serviciile unei companii specializate.

Probabil te întrebi de ce să soliciți o evaluare gratuită a arhivei?Iar răspunsul este : pentru că un specialist în domeniu îți va oferi consultanță în ceea ce privește conformitatea activității de arhivare cu normele legale, ajutându-te astfel să compari costurile interne, cu cele rezultate în urma apelării la serviciile unui partener autorizat.

Există studii care au demonstrat că un angajat pierde lunar, în medie, 40 de ore, căutând documente în arhivă. Acest fapt conduce automat la pierdere de timp și bani.

Cum ar fi însă dacă, printr-o simplă căutare de pe telefon sau din calculator, ai găsi orice document din arhiva ta? Sau, cum ar fi dacă ai avea siguranța că depozitul în care ai ales să faci arhivare, întrunește toate condițiile și standardele certificate la nivel național și internațional, că personalul care prestează aceste servicii este instruit, testat și acreditat de Arhivele Naționale ale Romaniei?

Așadar, dacă încă nu te-am convins că e recomandat să apelezi la acest serviciu, poate au un impact mai mare argumentele ce urmează: nu ți-ar plăcea să economisești timp, spațiu și resurse? Nu ai vrea să te bucuri de beneficiile financiare implicite?

Știm cu toții că orice companie își dorește să obțină economii substanțiale pe termen lung, aspect ce poate fi realizat atunci când optimizezi activitatea de arhivare și orientezi resursele companiei spre zonele esențiale pentru dezvoltarea și creșterea afacerii.

În concluzie, fii unul dintre cei ce practică managementul performant al arhivei și redu costurile prin soluții de depozitare personalizate. Și dacă ai nevoie de cineva de încredere, SDA – Servicii de Depozitare si Arhivare te susține în procesul decizional.

Autor: Expert-Online
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.