Detailing auto Brasov, mai mult decat curatare

Cand vorbesc despre detailing auto Brasov, ma refer la o masina care in cateva ore devine impecabila la interior si exterior. Curatenie, igienizare, tratamente, tehnici moderne si aparatura de inalta calitate sunt adunate intr-un loc unde masina ta este VIP, RpDetailing.

Stii cu ce compar eu serviciile de detailing auto Brasov? Cu mine in fata unui salon de infrumusetare. 🙂 Dupa cateva luni bune de neglijenta, intru pe usa salonului ca „Betti cea urata” si ies ca Yael Shelbia, declarata cea mai frumoasa femeie din lume in 2021. Asta se va intampla si cu masina ta.

Noi femeile tinem la masini, dar nu le iubim, nu avem acea legatura emotionala pe care o au barbatii. Ne place sa le avem curate si igienizate pentru ca capitolul curatenie este un virus care ne-a fost implantat inca din copilarie de mamele noastre. Si suntem meticuloase, nebune chiar.

In schimb, barbatii au o legatura speciala cu autoturismul.  Pentru ca nu o inteleg, nu inseamna ca o resping. Sotul meu si-a si botezat masinile, pe cea actuala o cheama Frau Frida si pe cea avuta anterior o chema Helga. Nu sunt geloasa, imi tratez concurenta cu respect si ii dau si cardul personal atunci cand stiu ca a sosit momentul pentru un servciu all inclusive de detailing auto Brasov.

Detaling auto Brasov atat la interior cat si la exterior

Sa recunoastem. Tuturor ne place sa conducem o masina curata, care sa straluceasca la exterior si sa aiba un miros proaspat la interior. Aspectul de fabrica a autoturismului poate fi mentinut cu servicii profesionale de detaling auto Brasov. In plus, cu cat masina este mai bine intretinuta cu atat valoarea de revanzare va fi mai mare.

Aplicare folie de protectie auto Brasov

Iata o metoda eficienta pentru a mentine si proteja aspectul masinii: aplicare de folie de protectie PPF. O protejezi de razele solare, de zgarieturi si de acizii din ploi sau zapada amestecata cu sare prezenta iarna pe carosabil.

Iubeste-ti masina intretinand-o in cele mai bune conditii.

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.