Hidroizolatii terase Brasov – avantaje oferite de spuma poliuretanica

Hidroizolatii terase Brasov este subiectul pe care il propun astazi. La noi in urbe se construieste de zor, apar noi cartiere si dezvoltatorii pun accent pe spatiul exterior, pe terase largi pe care noii proprietari sa-si amenajeze zone de relaxare dupa bunul plan.

Se ridica asadar la fileu problema hidroizolatiilor. Fara o hidroizolatie de inalta calitate atat terasa cat si integritatea vecinilor de la nivelul inferior sunt compomise. Noi proprietari vor sa fie siguri ca atat pe timp de vara cat si pe timp de iarna terasa nu se va deteriora si va rezista la trafic.

Impermeabilizari sau hidroizolatii terase Brasov cu spuma poliretanica

Cei care ofera servicii de hidroizolatii terase Brasov urmaresc ca asezarea straturilor de spuma poliuretanica sa aiba densitatea necesara pentru a impiedica patrunderea apei. Polimerii nu lasa apa sa patrunda in structura iar elasticitatea materialului ii ofera rezistenta la schimbarile de temperatura. Dintre toate tipurile de impermeabilizare, specialistii recomanda folosirea spumei poliuretanice cu celula inchisa pentru hidroizolarea teraselor exterioare.

Care sunt avantajele hidroizolatiilor cu spuma poliuretanica?

Cu siguranta sunt foarte multe, voi enumera aici doar cele mai importante. Asadar, fara sa mai lungesc discutia, iata cele 10 avantaje pe care le ofera spuma poliuretanica in cadrul serviciilor de hidroizolatii terase Brasov:

  1. rapiditate in aplicare
  2. umple golurile, nu exista fisuri
  3. nu exista rosturi, etanseaza perfect
  4. poate fi folosita si pe suprafete curbe
  5. capacitate mare de aderenta
  6. rezistenta mecanica mare
  7. rezistenta la compresiune
  8. durata lunga de viata
  9. nu necesita intretinere
  10. este sigura pentru oameni si mediu

Asadar, daca te atrage ideea unei terase splendide iti recomand sa ai in considerare si o impermeabilizare corecta. Terasele plate, unde apa de evapora, nu se scurge, necesita o hidroizolatie cu un material care este rezistent la apa, la rezele uv, vant si la substantele cu care ajunge in contact.

Asasar, daca cauti specialisti in servicii de hidroizolatii terase Brasov, iti fac si o recomandare: Termopur. 😉

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.